Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklaar en energiezuinig appartement nabij het dorpscentrum van Moergestel

Droom jij van een modern appartement in het hart van Moergestel? Dan is Janus Rooijakkersstraat 13 dé plek voor jou! Dit splinternieuwe appartement is helemaal klaar om betrokken te worden. Gelegen op een steenworp afstand van alle gemakken die het dorpscentrum te bieden heeft, is het perfect voor zowel starters als senioren die op zoek zijn naar comfort en gemak.

Energiezuinig wonen in stijl
Met een bouwjaar van 2021 en een indrukwekkend energielabel A+++, ben je hier verzekerd van een energiezuinige levensstijl waar je portemonnee blij van wordt. Alle bewoners in het complex hebben namelijk maar energielasten van een paar tientjes in de maand, ongeacht hun levensstijl. Het appartement straalt een moderne charme uit en biedt een oase van rust aan de doodlopende Janus Rooijakkerstraat.

Kenmerken:
Energielabel A+++
Instapklaar
Bouwjaar 2021
Gebruiksoppervlakte 61 m²
Eigen balkon 5 m²
Gelegen op de eerste verdieping
2 Slaapkamers
Aparte berging 6 m²
Warmtepomp in de aparte wasruimte
Beschikking over 2 PV-zonnepanelen op het dak van het complex
Lift aanwezig in het complex
Bellentableau met intercom is aanwezig
VvE-bijdrage € 80,- per maand
0% Overdrachtsbelasting mogelijk (startersregeling)
Starterslening mogelijk (informeer bij de gemeente Oisterwijk of je ervoor in aanmerking komt)
Aanvaarding in overleg; mogelijk per direct

Indeling appartement gelegen op de 1e etage:
Entree/ hal met toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en de woonkamer met open keuken.
De badkamer bestaat uit een inloopdouche, wastafel en het hangend toilet. Geheel betegeld met licht tegelwerk en grijze vloertegels.
De woonkamer heeft toegang tot het balkon middels dubbele tuindeuren, toegang tot de wasruimte en de open keuken. De keuken heeft het keukenblok in een lijnopstelling geplaatst en is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast en een combi-oven/ magnetron.
In de wasruimte bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaatsen van de warmtepomp en de warmte terugwin installatie.
Achter het complex is de eigen berging gelegen.

Wonen in Moergestel!
Moergestel (gemeente Oisterwijk) is een dorp met bijna 6000 inwoners. Het karakter van het dorp is terug te vinden op het grote plein rondom de kerk, waar omheen de winkels en horecavoorzieningen te vinden zijn. Winkels, recreatievoorzieningen, bossen en vennen, een rijk verenigingsleven, Moergestel heeft het allemaal. Een Moergestels gezegde luidt: als het er niet is, dan regelen we dat zelf wel. Door de centrale ligging in Brabant en de Benelux zijn steden als Tilburg (15 minuten), Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Breda snel en binnen 30 autominuten te bereiken, maar ook steden als Maastricht (1 uur) en Amsterdam en Brussel zijn binnen 1,5 uur autorijden bereikbaar. Zo heeft u wel de lusten van de stad, maar niet de lasten.

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door makelaarsvereniging VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen. Gezien de leeftijd van de woning worden er zowel een ouderdomsclausule, als een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst.
- De woning staat leeg, er is geen lijst van (roerende) zaken opgesteld.
- Aangezien de eigenaar het appartement nooit bewoont heeft zal er een Niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst.
- Deze advertentie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 220
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Oppervlakte woonkamer 38.54
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 220
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Oppervlakte woonkamer 38.54
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Laat Makelaardij