Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE VAN EEN RUIME GEZINSWONING IN TONGELRE

Zoek je een ruime woning in een kindvriendelijke buurt? Deze tweekapper in het stadsdeel Tongelre biedt een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Ideaal voor gezinnen die behoefte hebben aan meer ruimte en mensen die de voorkeur geven aan een rustige woonomgeving. Met vier slaapkamers, een zonnige tuin en een extra kamer op de begane grond, is dit huis een uitstekende keuze voor jouw volgende thuis.

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk, met het gemak van de stad binnen handbereik.
Natuurgebied 't Coll en het Eckartbos op loopafstand voor ontspanning in de natuur.
Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer op de tweede verdieping.
Zuidelijk gelegen tuin die garant staat voor optimale zonuren.
Eigen oprit met carport en een overdekte entree voor extra gemak.
Energielabel B en voorzien van zonnepanelen voor een duurzame levensstijl.
De grote extra kamer op de begane grond biedt flexibiliteit voor diverse functies zoals een speelkamer, kantoor of extra slaapkamer.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Deze goed onderhouden tweekapper in Tongelre is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. De woning is gelegen in een rustige, verkeersluwe straat, wat het een veilige speelomgeving maakt voor kinderen. De nabijheid van scholen, supermarkten, zorgvoorzieningen en openbaar vervoer maakt het dagelijks leven gemakkelijk en aangenaam.

De begane grond beschikt over een ruime woonkamer met grote ramen die zorgen voor een aangename lichtinval. De half open keuken is voorzien van apparatuur en biedt voldoende ruimte voor het bereiden van maaltijden. Een bijzondere toevoeging aan de woning is de grote extra kamer op de begane grond. Deze ruimte biedt veel mogelijkheden en kan naar wens worden ingericht als speelkamer, kantoor of zelfs als extra slaapkamer met een kleine verbouwing.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer, terwijl de tweede verdieping een ruime voorzolder en een vierde slaapkamer herbergt. De tuin is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de zon, dankzij de gunstige ligging op het zuiden.

Met een woonoppervlakte van 161 m² en een perceeloppervlakte van 359 m² biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De aanwezigheid van zonnepanelen en het energielabel B zorgen voor een energiezuinige woning, wat resulteert in lagere energiekosten en een bijdrage aan een beter milieu.

HIGHLIGHTS IN HET KORT

Deze tweekapper in Tongelre is een ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en duurzaamheid. De extra kamer op de begane grond biedt flexibiliteit voor verschillende doeleinden, terwijl de zonnige tuin en de nabijheid van natuur en stadscentrum het woongenot compleet maken. Met energielabel B en zonnepanelen is dit huis klaar voor een duurzame toekomst.

TOT SLOT

Ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige woning in Tongelre? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een kantoor aan huis, een extra speelruimte voor de kinderen of een extra slaapkamer, deze woning biedt het allemaal. Wacht niet langer en maak van dit huis jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 603

Overige

Perceel oppervlakte 359

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 603

Overige

Perceel oppervlakte 359

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij