Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit royaal 4-kamer appartement is gelegen aan de Poolsterstraat 54 in Bergen op Zoom. Het woonoppervlak van dit appartement bedraagt maar liefst 110 m2 en heeft aan zowel voor- als achterkant een balkon met een prachtig weids uitzicht. In het appartementencomplex is een lift aanwezig. Het appartement, wat op de 6e verdieping is gelegen, beschikt over een grote woonkamer, een luxe, afgescheiden keuken, 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een ruimte waar de aansluiting is voor de wasmachine en waar tevens de warmwaterboiler hangt. Op de begane grond van het appartementencomplex is een berging aanwezig.

Winkelcentrum ‘het Zonneplein’ bevindt zich naast het appartementencomplex. Alle basisvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld een supermarkt, bakker en groenteboer zijn hier te vinden. Het bourgondische stadscentrum van Bergen op Zoom is op fietsafstand en de snelweg A4/A58 richting Breda, Antwerpen, Vlissingen en Rotterdam is in 3 autominuten bereikt.

Zoek je een groot appartement wat keurig is onderhouden met alle basisvoorzieningen in de onmiddellijke nabijheid van het appartement, bel dan voor een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Entree
Het appartementencomplex wordt betreden aan de Poolsterstraat. Naast de entree is een bellentableau aanwezig. De nette centrale hal biedt de mogelijkheid om zich met de trap of met de lift naar het op de 6e verdieping gelegen appartement te begeven. De centrale hal geeft tevens toegang tot de bij het appartement behorende berging. Voor het appartementencomplex is parkeergelegenheid aanwezig.

Hal
Op de 6e verdieping komt u het appartement in de langgerekte hal binnen. De hal geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. In de hal bevindt zich een garderobekast. De hal is afgewerkt met spachtelputz op de wanden en een gespoten plafond. Op de vloer ligt laminaat.

Woonkamer
Via dubbele, beglaasde deuren wordt vanuit de hal de riante woonkamer betreden. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval in de woonkamer en geeft het een prachtig weids uitzicht over de omgeving. Een deur aan de zijkant van de woonkamer geeft toegang tot het balkon. Voor de warme dagen hangt in de woonkamer een airco-unit voor de gewenste verkoeling die in de winterdagen tevens kan verwarmen. In de woonkamer is ruim plaats voor een royale zithoek en eethoek. De woonkamer is keurig afgewerkt met spachtelputz op de wanden, een gespoten plafond en laminaat op de vloer.

Keuken
Aan de andere zijde van de hal bevindt zich de keuken. Deze is aan de voorzijde van het appartement gelegen. De keuken geeft toegang tot het aan de voorzijde gelegen balkon. Het keukenblok is in 2 delen langs de lange zijden opgesteld. Het beschikt over onder- en bovenkasten, een granieten werkblad met ronde spoelbak en mengkraan (close-in boiler). Ingebouwd zijn een 4-pits inductie kookplaat (2020) met hierboven de afzuigkap. Verder zijn ingebouwd een vaatwasser (2024), een koelkast, een vrieskast en een combi-oven/grill/magnetron. De achterwand tussen werkblad en bovenkasten is aan een zijde betegeld. Verder bestaat de afwerking uit spachtelputz op de wanden, een gespoten plafond en laminaat op de vloer.

Slaapkamer 1 (ca. 8,75 m2)
Deze slaapkamer is naast de keuken aan de voorzijde van het appartement gesitueerd. Deze kamer is nu in gebruik als kastenkamer maar vanzelfsprekend ook te gebruiken als slaapkamer. De afwerking bestaat uit spachtelputz op de wanden, een gespoten plafond en laminaat op de vloer.

Slaapkamer 2 (ca. 13,5 m2)
Deze slaapkamer is naast slaapkamer 1 gelegen en is royaal te noemen. Het biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een 2-persoonbed met kledingkast. De afwerking van deze slaapkamer is gelijk aan die van slaapkamer 1.

Slaapkamer 3 (ca. 13,0 m2)
Deze slaapkamer is aan de andere zijde van de hal gelegen naast de woonkamer. Deze slaapkamer geeft toegang tot het aan de achterzijde gesitueerde balkon. De gebruiksmogelijkheden en de afwerking van deze slaapkamer is gelijk aan die van slaapkamer 2.

Badkamer
Naast slaapkamer 3 is de badkamer gelegen. De moderne badkamer beschikt over een instapdouche met hardglazen wanden en deur, een dubbele wastafel ingebouwd in een keurig badmeubel met lades met hierboven een spiegelkast en ernaast een kast voor bijvoorbeeld de handdoeken. De afwerking van de badkamer bestaat uit in neutrale kleuren betegelde wanden en vloer. Het plafond is afgewerkt met afgewerkte gipskartonplaten waarin spots zijn verwerkt.

Toilet
Het separate toilet is naast de badkamer gelegen. Het is ruim en beschikt over een hangcloset met fontein en is met dezelfde tegels afgewerkt als de badkamer.

Technische ruimte/bijkeuken
Tussen slaapkamer 2 en het toilet is de technische ruimte gelegen. In deze ruimte hangt de elektrische boiler (Inventum) die het warm water verzorgt voor het appartement. Verder is in deze ruimte de aansluiting voor de wasmachine.

Balkon
Het appartement heeft zowel aan de voorzijde alsook aan de achterzijde een balkon. Het balkon aan de achterzijde wat op het westen is gesitueerd is voorzien van een hardhouten vlonder en voor de te zonnige dagen is er een zonnescherm aanwezig. Hier kan in de middag en avond worden genoten van het buitenleven met een prachtig uitzicht.

Berging
Op de begane grond van het appartementencomplex heeft het appartement haar eigen berging. Dit betreft een ruime berging waar bijvoorbeeld de fietsen kunnen worden geplaatst en spullen kunnen worden opgeslagen die niet dagelijks in gebruik zijn. De berging is voorzien van elektra.

* Fraai en netjes onderhouden 4-kamer appartement gelegen op de 6e verdieping
* 110 m2 woonoppervlak
* Het appartementencomplex beschikt over een lift
* Airco aanwezig in de woonkamer
* Het appartement beschikt over energielabel …
* Het appartement is aan de voorzijde voorzien van screens voor de ramen en aan de achterzijde voorzien van rolluiken
* Gratis parkeren voor de entree van het appartementencomplex
* De bijdrage aan de VvE bedraagt € 306,00 per maand. Hierin zit ook het voorschot voor de verwarming (ca. € 83,00 per maand) van het appartement

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 340
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 340
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Pierre Belde Makelaardij