Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Brochure met uitvoerige informatie op aanvraag beschikbaar

Jullie zijn een energiek koppel en opzoek naar jullie eigen te realiseren paleisje? Dit zou zomaar eens de woning van jullie dromen kunnen worden!

Deze karakteristieke jaren 30 woning is gelegen in de bourgondische stad Bergen op Zoom en biedt door de gunstige ligging een perfecte mix tussen een rustige thuisbasis en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Zien jullie jezelf hier al helemaal wonen? Schroom dan niet om gezellig langs te komen voor een bezichtiging.

HIGHLIGHTS
• De woning heeft hier en daar wat aandacht nodig, maar biedt ontzettend veel potentie!
• Perfecte mix tussen rustige thuisbasis en alle voorzieningen binnen handbereik!
• Extra bergruimte nodig voor jullie uit de hand gelopen hobby of voor de fietsen? Check!
• De riante achtertuin met zij uitgang biedt een heerlijke plek om de zomeravonden door te brengen met familie en vrienden onder het genot van een hapje en drankje.
• In de toekomst willen jullie graag duurzaam wonen en daar horen zonnepanelen bij. Het platte dak is hier de perfecte plek voor!
• De woning beschikt over kunststof kozijnen, dus daar hebben jullie geen onderhoud aan!
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte van circa 101 m², overige inpandige ruimte circa 12 m² en inhoud van circa 400 m³.
• Geen zin in file parkeren? Geen probleem! Voor de woning zijn genoeg ruime parkeerplaatsen aanwezig, dus geen last meer van ongemak.

Bijzonderheden:
- Terreinafscheiding wijkt af van de kadastrale eigendomsgrenzen

Jullie wonen nu in omgeving Bergen op Zoom of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, supermarkten, het park de kiek in de pot en de boulevard met diverse horeca.

Bergen op Zoom is een gezellige en bourgondische stad met karakteristieke gebouwen en een historisch centrum. Tevens is de stad rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Bergen op Zoom heeft een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Antwerpen en Breda.

INDELING
BEGANE GROND (houten vloer)

De entree is afgewerkt met een laminaat tegel vloer, deels sierpleister deels gelambriseerde wanden en houten plafond. De hal biedt toegang tot de garderobe, meterkast, woonkamer, keuken en vaste trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, deels sierpleister deels schoonmetselwerk wanden en GKP plafond. De riante raampartijen zorgen voor veel lichtinval.

De keuken is afgewerkt met een betegelde vloer. De keuken is voorzien van een kunststof keukenblad, onderkastjes, spoelbak, keramische kookplaat en oven. De keuken biedt toegang tot de bergkast.

De bijkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, houten schrootjes wanden en een houten schrootjes plafond. De bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor de droger en wasmachine en CV-Ketel (Vaillant, 2017). De bijkeuken biedt toegang tot het betegelde toilet en de badkamer. De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en is voorzien van een douche en radiator.


De woning beschikt over een riante achtertuin, waar jullie met het gezin, familie en vrienden kunnen genieten onder het genot van een hapje en een drankje. De achtertuin beschikt over een achteruitgang.

1e VERDIEPING (houten vloer)

Via de vaste trapopgang op de begane grond bereiken jullie de overloop van de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer, sierpleister wanden en een GKP plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de bergkast.

Slaapkamer 1 (ca. 14 m²) is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een GKP plafond.

Slaapkamer 2 (ca. 12 m²) is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een GKP plafond.

Slaapkamer 3 (ca. 5 m²) is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een GKP plafond.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 400
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 164
Energielabel C
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 237
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 400
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 164
Energielabel C
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 237
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?