Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de Hoogstraat 8 in Heesch bevindt zich op een ruim perceel van 469m² eigen grond deze in 1955 gerealiseerde karakteristieke vrijstaande woning met brede oprit, (afsluitbare) carport, privacy-biedende achtertuin en grote in kap gerealiseerde multifunctionele aanbouw, welke momenteel is ingericht met een praktijkruimte en een complete (mantelzorg)woning. Bent u op zoek naar een pand met veel woon-/gebruiksoppervlakte? Dan bent u hier aan het goede adres, want de Hoogstraat 8 biedt zo’n 272m² aan woon-/gebruiksoppervlakte en daarnaast nog eens circa 38m² aan bergruimte! De woning is onder andere ingericht met een sfeervolle woonkamer met aansluitende serre/eethoek, een gesloten keuken, drie prima formaat slaapkamers en een moderne badkamer op de 1e verdieping en een praktische opslagzolder/2e verdieping. De praktijkruimte (ca. 35m²) heeft een eigen entree, een toiletruimte, een wachtkamer en een behandelkamer. De (mantelzorg)woning (ca. 105m²) bestaat uit een knusse woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer, toiletruimte en een verdieping met overloop en nog twee (slaap)kamers. En de ligging? Die is uitstekend; Aan één van de levendige hoofdstraten van Heesch, lopend richting de dorpskern waar zich o.a. veel winkels/speciaalzaken, supermarkten en gezellige eetgelegenheden bevinden. Maar ook basisscholen, kinderopvang, sportverenigingen, natuurgebied De Hooge Vorssel en de goede ontsluiting richting snelwegen A59 en A50 bevinden op korte afstand. Kortom: Kom kijken en laat u verrassen!

De woning wordt betreden via de hal, waar zich de garderobe, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping bevinden. De hal is afgewerkt met een tegelvoer, gespacte wanden en een gespoten plafond, waarbij het glas-in-lood raam (met voorzetraam) en de trapstijlen extra karakter geven aan deze ruimte. Vanuit de hal zijn zowel de woonkamer als de gesloten keuken bereikbaar, die middels een loopdeur ook weer met elkaar verbonden zijn. De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 30m², is o.a. ingericht met een ruim zitgedeelte (inclusief sfeervolle allesbrander) en afgewerkt met een parketvloer, gespacte wanden en systeemplafond. Ook de keuken is voorzien van een parketvloer, de wanden zijn er deels betegeld, deels gespact en het plafond bestaat er uit kunststof schroten met inbouwspots. Het L-keukenblok van de gesloten keuken is gedateerd doch degelijk en functioneel ingericht met de nodige kast-/laderuimte en diverse keukenapparatuur zoals een koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combioven, combimagnetron en close-in boiler. In de keuken bevindt zich ook een toegangsdeur naar de praktische kelder (circa 6m² met een stahoogte van ongeveer 1,55m¹). De heerlijk lichte serre/tuinkamer heeft een fijn uitzicht op (en loopdeur naar) de achtertuin en sluit mooi aan op de achterzijde van de woonkamer. Naast de cv-kast (met opstelplaats van de cv-combiketel, 1999) bevindt er zich ook een loopdeur naar de bijkeuken (waar het witgoed opgesteld staat en welke is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een systeemplafond) en de moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

De 1e verdieping is ingericht met een overloop, drie slaapkamers en badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 12m² (exclusief de vaste kast), 11m² en 11m² en zijn afgewerkt met een laminaatvloer, gespacte/geverfde/behangen wanden en kunststof schroten plafonds. Eén slaapkamer biedt toegang tot een klein dakterras. De ruime, geheel betegelde badkamer is in 2018 gerealiseerd en ingericht met een inloopdouche, wandcloset en dubbele wastafel met meubel. Ook een raam voor fijne natuurlijke daglichttoetreding ontbreekt niet.

Via een vlizotrap bereikt men de 2e verdieping, welke als bergzolder dienst doet en waar de boiler voor de badkamer opgesteld staat.

De multifunctionele aanbouw is momenteel ingericht met een praktijkruimte en (mantelzorg)woning. De praktijkruimte heeft een eigen entree, die verdiept gelegen is aan de rechterzijde van de woning. Naast een kleine hal beschikt de praktijk over een toiletruimte (met wandcloset en fonteintje), een wachtkamer (met klein keukenblok) en een behandelkamer. Beide laatste kamers zijn afgewerkt met licht geverfde muren en een systeemplafond, waarbij de wachtkamer is voorzien van een laminaatvloer en de behandelkamer van een tapijtvloer. Vanuit de wachtkamer is via een loopdeur eventueel de hal naar de mantelzorgwoning bereikbaar (die ook weer aansluit op de bijkeuken van de woning, waardoor de praktijkruimte ook inpandig bereikbaar is).
De hal van de (mantelzorg)woning kan worden betreden via de woning (middels de bijkeuken), de praktijkruimte (middels de wachtkamer) en buitenom (middels de achtertuin). Deze hal biedt toegang tot de boilerkast, een geheel betegelde badkamer (met inloopdouche en kleine wastafel met meubel), een geheel betegelde toiletruimte met wandcloset, een slaapkamer, een knusse woonkamer met L-keukenblok (inclusief keukenapparatuur zoals een koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap en keukenboiler) en de trapopgang naar de 1e verdieping, waar zich een overloop en nog eens twee ruime (slaap)kamers bevinden.

De privacy-biedende achtertuin heeft een breedte van circa 6,00m¹ en is ongeveer 20,00m¹ diep. Zij is bereikbaar via zowel de carport/loopdeur van de carport), de serre als de mantelzorgwoning, keurig onderhouden en ingericht met sierbestrating (klinkers), kunstgras en een tuinberging (ca. 26m²). De carport (ca. 4,00m¹ breed en ca. 5,50m¹ lang) zou eventueel als riante overkapping bij de achtertuin getrokken kunnen worden.

De woning is deels voorzien van dak- en muurisolatie en beschikt sinds 2022 over 16 zonnepanelen.
De woning is in 1992 grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Daarnaast beschikken de meeste ramen over rolluiken.
De woning is deels v.v. vloerverwarming en in de hal van de (mantelzorg)woning hangt een airco.
De woning heeft een definitief energielabel C.
De oprit heeft een oppervlakte van ruim 40m² (ca. 3,75m¹ breed en 11,45m¹ diep), waardoor zij parkeergelegenheid biedt aan meerdere auto’s. Indien gewenst kunnen er ook auto’s geparkeerd worden onder de (afsluitbare) carport (met handige loopdeur/”achterom”).
De tuinberging heeft een oppervlakte van ca. 26m².
Het dakterras heeft een oppervlakte van ca. 16m².

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 272
Inhoud woonhuis 1150
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 120
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 469
Tuin achter Ja
Tuin diepte 20
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 272
Inhoud woonhuis 1150
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 120
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 469
Tuin achter Ja
Tuin diepte 20
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars