Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Betreed jouw nieuwe droomhuis! Deze indrukwekkende woning met maar liefst een woonoppervlakte van 188m2 blinkt uit in vele opzichten. Je kunt hier namelijk rekenen op ruime kamers, een tuin op het zuidoosten, een inpandige garage, energielabel A en 24 zonnepanelen. De woning is niet ver verwijderd van vele voorzieningen in de nabije omgeving. Een fijn gezinshuis! 

In maart 2024 is het dak vervangen.

Kortom, dit huis heeft het allemaal: veel ruimte, energiezuinig, dichtbij voorzieningen en een zonnige tuin. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en plan een bezichtiging in, onze makelaars leiden je graag rond. Mis deze kans niet!

Indeling

Begane grond
Je stapt de woning binnen in de hal waar zich het separaat toilet, een voorraadkast en de trapopgang naar de eerste verdieping bevinden.Vanuit de hal krijg je direct toegang tot de garage. De garage, voorzien van een handbediende deur, elektra en water, biedt voldoende ruimte voor opslag, bijvoorbeeld voor je scooter, fietsen of een extra koelkast. 

De woonkamer, bereikbaar via de deur in de hal, is zeer ruim! Er is genoeg plek voor al jouw meubels. Hoe deel jij deze ruimte in? De woonkamer beschikt over een parketvloer en behang op de wanden. Via de openslaande deuren stap je zo de zonnige achtertuin in, heerlijk! De woning beschikt over hardhouten kozijnen en dubbele beglazing. 

De keuken, uitgevoerd in een L-opstelling, is uitgerust met een keramische kookplaat, rvs afzuigkap van ATAG, oven, vaatwasser, en een koel-vriescombinatie. Aan de voorkant van de woning kun je een grote eettafel plaatsen waar je lekker kunt dineren met familie en vrienden. De grote ramen zorgen voor een rijke lichtinval, wat de ruimte een lichte en gezellige sfeer geeft. 

Bovenverdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een doorgang naar de andere kamer. Voorheen waren dit twee slaapkamers, maar is nu ook erg geschikt als thuiswerkplek. Deze kamers zijn voorzien van laminaat en behang op de wanden. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. De master bedroom is voorzien van tapijt als vloerbedekking en afgewerkt met een smaakvol Van Gogh behang. 

De badkamer ligt in het midden van de verdieping en is geheel betegeld. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafelmeubel en radiator. Een fijne ruimte om jezelf op te frissen! Ook bevindt er zich nog een separaat toilet met fonteintje op deze verdieping. 

De zolder is te bereiken via de vaste  trap en heeft vier kleine ramen voor extra lichtinval. Eerst krijg je toegang tot de voorzolder waar de CV Ketel Remeha (2009), de omvormer voor de 24 zonnepanelen, de mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasmachine/droger zich bevinden. De ruime zolder kan geheel naar eigen wens ingericht worden, met potentieel voor nog twee extra slaapkamers of een slaapkamer met een ensuite badkamer? De keuze is aan jou! Verder beschikt de zolder nog over fijne kastruimte, ideaal voor het opbergen van spullen. 

Tuin
De ruime tuin - op het zuidoosten - is een niet te missen highlight! De tuin beschikt over een vrijstaand tuinhuisje van hout met elektra. Geniet van zonnige middagen in jouw eigen oase van rust.

Omgeving
Gelegen in een kindvriendelijke buurt Kersenboogerd, een rustige, groene en kindvriendelijke woonwijk waar je dus alle ruimte vindt voor je (opgroeiende) gezin. In de nabije omgeving vind je scholen, kinderopvang, speeltuin, winkels en het openbaar vervoer (NS). Ook ben je snel op de A7. Wat wil je nog meer?

Bijzonderheden
- 24 zonnepanelen feb 22 eigendom
- Schilderwerk juli 2022
- Inpandige garage
- Ruime kamers
- Vele voorzieningen nabij
- 188 m2 wonen
- Energielabel A

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 188
Inhoud woonhuis 654

Overige

Perceel oppervlakte 231

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 188
Inhoud woonhuis 654

Overige

Perceel oppervlakte 231

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn