Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Na een verbouwing je echte droomwoning vinden!

Tja, wat doe je dan? Dan ga je toch verhuizen, en lever je een meer dan instapklare hoekwoning (met voormalige garage, nu barbershop) aan de nieuwe eigenaar. Unieke woonkans dus!

Want, in 2022 is de gehele begane grond vernieuwd. Aan de achterzijde is er over de gehele breedte twee meter aangebouwd, er is een nieuwe keuken geplaatst, toiletruimte is vernieuwd, alle wanden zijn gestuct, er is vloerverwarming aangebracht met er overheen een mooie pvc-vloer. Ook boven wacht u een leuke verrassing want ook de badkamer is geheel vernieuwd en volgens de laatste trends ingericht.

Er zijn in totaal vier royale slaapkamers, de garage is omgebouwd tot barbershop, onder de carport (2019) staat uw auto droog en fijn voor de deur. De nog steeds ruime tuin ligt op het zuidoosten. Energielabel A en zeven zonnepanelen (2018?) op het dak. In de loop van de jaren zijn de meeste kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Kortom, een meer dan complete hoekwoning!

Heeft u interesse in deze woning? Yvonne van der Jagt Makelaardij nodigt u graag uit voor een bezichtiging.

INDELING

Kom binnen!
Ruime hal met ruimte voor een garderobehoek, moderne toiletruimte met wandcloset, rond hoekfonteintje (ja echt!), draaikiepraam en op de vloer een leuke, niet alledaagse gemêleerde mozaïekvloer. Verder de meterkast (2022/3 fasen/glasvezel is ‘onderweg’), de trapopgang naar boven en de toegangsdeur naar de woonkamer die is voorzien van glaspanelen (glas in lood).

Woonkamer + 2 meter extra
De woonkamer is, zoals u al weet, twee meter uitgebouwd. Door de grote lichtkoepel in het dak is de woonkamer fijn licht gehouden. De ledspots in het plafond geven ’s avonds ook fijn licht. Via de prachtige brede schuifpui, waarvan de twee deuren ieder een kant op kunnen schuiven, betreedt u de achtertuin. De Over Svendsen houtkachel is een mooie sfeermaker in de ruimte. Onder de trap is een fijne trapkast gemaakt om uw spullen op te bergen.

Gezellig tafelen aan het eiland
Eindelijk eens een keuken op een niet standaard plek. Deze beauty van een keuken staat centraal opgesteld in de woonkamer. De eethoek heeft een knusse plek gekregen aan de voorzijde van de woning. Erg leuk! De keukenunit is uitgevoerd in mat zwart met enkele houtaccenten en een mooie donkergroene hoogglans smalle tegel op de achterwand. Op het kookeiland kookt u op een inductiekookplaat met centrale afzuiging en babbelt u ondertussen met uw huisgenoot aan de andere kant op de barkruk. Behalve onder het eiland heeft u langs de wand ook nog voldoende kastruimte en ook hier de benodigde inbouwapparatuur: een vaatwasser XXL, combi oven/magnetron, oven, koel/vriescombi en natuurlijk een quookerkraan.

Barbershop (meegeteld als overig inpandige ruimte)
De voormalige garage is omgebouwd tot barbershop en is vanaf de achterzijde van de woning te bereiken. Voorheen was deze ruimte in gebruik als inpandige eetkamer. U kunt de ruimte weer gemakkelijk inpandig maken door het deurkozijn met binnendeur terug te plaatsen. Kortom, deze geïsoleerde en verwarmde multifunctionele ruimte is te gebruiken zoals u dat wilt. Zowel de voor- als achterzijde heeft een raamkozijn tot op de grond. Aan licht ontbreekt het dus niet! Op de vloer liggen stoere brede eikenhouten planken. De dakbedekking is in 2021 vernieuwd.

Wie krijgt de mooiste slaapkamer?
De slaapkamer aan de voorzijde is de mooiste en heeft in de zij/voorgevel een hoekraam. De slaapkamer erachter heeft iets meer lengte en ernaast nog een iets kleinere slaapkamer, maar nog steeds een prima formaat. De nette laminaatvloer op deze verdieping loopt door in alle kamers en de chique paneeldeuren maken het geheel mooi af!

Dat is prettig opstaan…..
…. met een bezoek aan deze badkamer! Met recht een mooie ruimte. De badkamer is voorzien van een strakke en moderne douchecabine met helder glas in de draaideur en zijwand, afgewerkt met matzwarte profielen. Ernaast een wandcloset en tegenover de douchecabine bevindt zich een ‘wild eiken’ wastafelmeubel met waskom en verhoogde mengkraan, twee laden en een spiegel met ledlicht. De badkamer is bekleed met powder warm beige decortegels (60 x 60 cm) op de vloer en op de wand, maar achter het wastafelmeubel wordt een statement gemaakt met diagonaal donkergroene smalle hoogglans tegels. Natuurlijk ontbreekt een handdoekradiator niet en zijn er inbouw ledspots in het plafond verwerkt.

Een verrassing in de nok
Want misschien is dit eigenlijk wel de mooiste slaapkamer! Door de verhoogde nok voelt deze ruimte fantastisch aan. Aan de voorzijde zijn drie Velux dakvensters geplaatst (2020/met elektrisch bedienbare rolluiken) en aan de achterzijde heeft u ook over de volle breedte ramen. Een zee van licht stroomt hier binnen.

Verder op de overloop verrassend veel bergruimte. Alle ‘techniek’ staat hier opgesteld: CV-installatie (2021), mechanische ventilatie-unit (2022), zonneboiler (1996), omvormer van de zeven zonnepanelen (bouwjaar onbekend). Ook zijn hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Buiten vertoeven
De gezellige brede achtertuin is gelegen op het zuidoosten en heeft meer dan voldoende ruimte voor meerdere zit- en/of speelplekken voor uw kids. De tuin is via de zijpoort bereikbaar. Fijn onderhoudsvrij bestraat en achter in de overkapping vangt u ’s middags/ ’s avonds het laatste zonnetje. De houten berging staat netjes op vier palen maar is wel aan een verfje toe. Aan de gevel hangt een elektrisch te bedienen zonnescherm (1997).

Meting
Woonoppervlakte ca 126 m²
Overige inpandige ruimte ca 16 m2 (barbershop)
Gebouwgebonden buitenruimte ca 16 m2 (carport)
Externe bergruimte ca 10 m² (berging in tuin)
Inhoud ca 508 m³
Perceeloppervlakte ca 215 m²

Omgeving
De woning staat in de geliefde wijk Kersenboogerd. In deze rustige en kindvriendelijke woonwijk zijn alle voorzieningen bij de hand: scholen, speeltuintjes, winkels, sportaccommodaties en het openbaar vervoer. Wilt u meer vertier, dan kunt u een bezoek brengen aan de binnenstad van Hoorn (15 fietsminuten), stad aan het Markermeer, met gezellige havens, vele winkels en restaurants, schouwburg Het Park, meerdere bioscopen, een ijsbaan en het nieuwe Stadsstrand (in wording). Binnen 10 minuten rijdt u op de A7 richting Amsterdam.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 508
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 85
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 215
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 8.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 508
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 85
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 215
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 8.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Yvonne van der Jagt makelaardij