Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Richtprijs € 635.000,- k.k.

Achter de voordeur treft u een verrassend ruime vrijstaande woning met een royale living, kantoor, woonkeuken, bijkeuken, inpandige berging, moderne badkamer, 4 ruime slaapkamers, een ruime voorzolder en zonnige tuinligging.
Er kunnen 2 auto’s op eigen terrein worden geparkeerd en de woning ligt in een gezellig en rustig hofje op steenworp afstand van scholen, supermarkt, park en station.

Entree met inpandig te bereiken berging
Op eigen terrein kunnen 2 auto’s worden geparkeerd en als u een elektrische auto heeft is de laadpaal al aanwezig.
Achter de voordeur is een ruime hal met de trapopgang, toegang tot de inpandig te bereiken berging met zeil, een handige opstelling voor opslag en een deur naar de straat dus handig om met de fiets naar binnen te rijden. De toiletruimte is in 2022 modern betegeld en is voorzien van een wandcloset, fonteintje en centraal afzuigsysteem.

Living met kantoor
Een paneeldeur met glas-in-lood geeft toegang tot de ruime living met veel lichtinval en openslaande deuren naar de zonnig gelegen tuin met een elektrisch te bedienen zonnescherm op een zon- en windsensor. De ruimte wordt verwarmd door verzonken convectorradiatoren en een gashaard in een beton cire gestuukte schouw. Vanuit de hal is de massief houten vloer doorgelegd in de living en de keuken. De wanden zijn gespoten en aangesloten is een fijne kantoorruimte of speelkamer met een daglicht die ook open kan dus heerlijk in de zomer. Door het plaatsen van en-suite deuren kunt u de ruimte ook afsluiten.

Keuken
Vanuit de living geeft een paneeldeur met glas-in-lood toegang tot de fijne woonkeuken die als het ware midden in de tuin ligt. Er is veel lichtinval vanwege de vele raampartijen, een raam kan open, er zijn ventilatieroosters en een elektrisch te bedienen screen om de zon buiten te houden.
Openslaande deuren geven toegang tot de tuin. Er is een rechte keukenopstelling met hoog en natuurstenen werkblad, veel laden en bovenkastjes met bladverlichting, een vaatwasser en een boiler voor warm water. Met het Boretti fornuis met 5 gaspitten en een brede oven kunt u de lekkerste maaltijden bereiden, de rvs stalen afzuigkap heeft een afvoer naar buiten en er staat een grote Amerikaanse koelkast met vriezer en een koud water en ijsblokjes dispenser.

Bijkeuken
Vanuit de keuken geeft een deur toegang tot de bijkeuken met de wasmachine- en drogeraansluiting, bovenkastjes en een losse kast voor het opbergen van uw spullen, radiator en een daglicht voor direct lichtinval.

Tuin
Zonnig gelegen en onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden, afgesloten door de zijpoort. De tuin is onder architectuur aangelegd met een vijverpartij, houten vlonders, een pergola en grote terrastegels. Een palmboom siert de tuin, er is een buitenkraan en het elektrisch te bedienen zonnescherm is beslist geen overbodige luxe. Leilinden achter in de tuin geven in de zomer veel privacy samen met de
2 bomen naast het terras. Tegen de achter schutting is sfeervolle verlichting aangebracht en naast de keuken zit ook een buitenlamp op een sensor. Er zijn buitenstopcontacten en een buitenkraan.

1e Verdieping
De trapopgang vanuit de hal brengt u naar de overloop met een betonnen verdiepingsvloer waar vloerbedekking is doorgelegd in de slaapkamers. Boven de trap is een dakraam wat prettig lichtinval geeft.
1e Slaapkamer voorzijde – fijne kamer met recht opgetrokken en behangen wanden, vaste kastenwand met paneeldeuren, 2 ramen kunnen open en er zit een hor bij het raam aan de straatzijde.
2e Slaapkamer achterzijde – ruime kamer met een hoog plafond wat een speels element aan deze kamer geeft. Vanaf schouderhoogte begint het schuine dak met dakraam. De wanden zijn behangen en er is ook een raam aan de tuinzijde die open kan.
3e Slaapkamer achterzijde – ook een ruime kamer met recht opgetrokken en behangen wanden, hor voor het uitzetraam en een diepe trapkast.

Badkamer
In 2022 heeft deze badkamer een metamorfose ondergaan en heeft modern betegelde wanden, lichte vloertegels, inloopdouche met thermostaatkraan, ligbad met thermostaatkraan en handdouche, een diep plateau voor de handdoeken, designradiator, wandcloset en een wastafelmeubel met 2 waskommen en laden. Naast het centraal afzuigsysteem en het dakraam kan er nog een raam open waardoor er goed geventileerd kan worden. De spiegel heeft geïntegreerde verlichting en verwarming dus de spiegel beslaat niet als u staat te douchen.

2e Verdieping
Vaste trap naar de zolderverdieping met een houten verdiepingsvloer en vloerbedekking.
4e Slaapkamer – ruime kamer met hoog plafond, raampartij met uitzetraam, een dakraam en een wegzetruimte.
Er is een grote voorzolder waar desgewenst nog een extra kamer gerealiseerd kan worden want ook daar zijn 2 ramen waarvan 1 uitzetraam.
De cv installatie is naast de trap geplaatst en achter een schot zit het centraal afzuigsysteem.

Bijzonderheden:
- Schilderwerk buiten in 2019 door schilder uitgevoerd.
- Schilderwerk living en keuken maart 2024
- Hardhouten kozijnen met dubbel glas
- Fijne en rustige woonomgeving
- Speelpleintje verderop in de straat

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 686
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 144
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 320
Tuin achter Ja
Tuin diepte 16
Tuin breedte 9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 686
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 144
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 320
Tuin achter Ja
Tuin diepte 16
Tuin breedte 9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij