Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Jij hebt oog voor ruimte, comfort en een zonnig thuis. En dat is precies wat dit appartement te bieden heeft. Gelegen op de derde woonlaag in de groene, rustige wijk Overwhere Noord, vormt dit ruime appartement met drie slaapkamers jouw ideale plek om te wonen.

Je kunt de woning geheel naar eigen smaak moderniseren en afwerken zodat jij hier een fijne thuishaven voor jezelf kunt creëren.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en ontdek de mogelijkheden van dit appartement. Neem contact op en maak een afspraak voor een bezichtiging. Dit is jouw kans om van dit appartement jouw droomhuis te maken!

Indeling

Welkom
Je stapt het appartementencomplex binnen via de gezamenlijke entree met de brievenbussen en het bellentableau waarna je met de lift of via het trappenhuis toegang krijgt tot de verschillende woonlagen. Het appartement is vervolgens gelegen op de derde woonlaag.

Wonen
Eenmaal binnen ervaar je de vrijheid van de ruime indeling. Deze woning wacht nog op de finishing touch, zodat jij jouw stempel erop kunt drukken. De woonkamer is goed bemeten en lekker licht waardoor jij voldoende ruimte hebt om een gezellige zit-en eethoek te plaatsen.

Koken
De keuken, van basis kwaliteit, staat klaar om tot leven te komen met jouw culinaire avonturen. Plaats jij hier jouw droomkeuken met het keukenblok en de inbouwapparatuur die jij wenst?

Opfrissen
De badkamer en het toilet zijn alvast vernieuwd en gemoderniseerd, zodat je in stijl kunt ontspannen. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de aansluiting voor het witgoed.

Slapen
Het appartement beschikt over 3 slaapkamers. De slaapkamers variëren van formaat en zijn naar eigen wens in te delen.

Balkon
Zin in frisse lucht? Stap dan op jouw woningbrede balkon, gelegen op het zuiden. Hier kun je genieten van de zon en even tot rust komen. De eenvoudige, maar praktische indeling van het balkon geeft je de vrijheid om het naar eigen smaak in te richten.

En laten we de praktische kant niet vergeten. Met je eigen berging op de begane grond hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Handig voor je fiets, extra spullen of gewoon om lekker georganiseerd te leven.

Locatie
De wijk Overwhere Noord is groen, rustig en ruim opgezet. Een ideale plek voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een ontspannen leefomgeving. Voorzieningen zoals het winkelcentrum Leeuwerikplein, kinderopvang, basisonderwijs, huisarts en tandarts bevinden zich allemaal in de nabijheid, waardoor jouw dagelijkse leven lekker soepel verloopt.

Met een gunstige ligging aan de noordkant van Purmerend, ben je binnen enkele minuten de stad uit. De goede verbinding via de N244 op de A7 richting Amsterdam, Zaandam en Hoorn maakt deze locatie perfect voor wie houdt van bereikbaarheid en vrijheid.

- Verkoop betreft een uitponding;
- Energielabel C;
- Servicekosten bedragen € 143,- per maand;
- De woning is aangesloten op stadsverwarming;
- Er is een projectnotaris van toepassing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 272

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 272

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend