Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN BUITENKANS IN OVERWHERE ZUID
Ben je klaar om de sleutel om te draaien in het slot van jullie nieuwe thuis? Jonge gezinnen en ambitieuze starters, dit is jullie kans! In de bruisende wijk Overwhere Zuid staat een woning die uitblinkt in comfort, gemak en stijl. Met kunststof kozijnen, een zonrijke tuin, energie-efficiëntie en ruimte te over, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een vliegende start. Ontdek de charme van deze buurt en laat je verleiden door de mogelijkheden die deze woning biedt.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

Zorgeloos Wonen: Kunststof kozijnen die staan voor duurzaamheid en gemak.
Zonovergoten Dagen: Geniet van een ruime achtertuin die baadt in het zonlicht.
Energiebewust Thuis: Profiteer van een aardgasvrije woning met een energielabel B.
Ruimte in Overvloed: Vier slaapkamers die comfort en privacy garanderen voor het hele gezin.
Licht en Ruimte: Een dakkapel die de zolder omtovert tot een lichte, multifunctionele ruimte.

EEN THUIS DAT INSPIREERT

Laat je leiden door de geur van vers gezette koffie naar de lichte woonkamer, waar het daglicht speels binnenvalt door de grote ramen. Hier vind je de perfecte setting voor zowel een gezellige spelletjesavond als een avond alleen met je favoriete serie. De keuken kan een upgrade gebruiken maar is de plek waar culinaire creaties tot stand komen.

De slaapkamers zijn stuk voor stuk een toonbeeld van rust en ruimte, waar ieder gezinslid zijn eigen plekje vindt. De zolder, verrijkt met een dakkapel, biedt een schat aan extra ruimte – ideaal als speelkamer, studeerkamer of als extra slaapkamer.

De tuin, een zuidelijk gelegen paradijs, is het toneel voor onvergetelijke zomeravonden en biedt een veilige haven voor spelende kinderen. Met een perceeloppervlakte van 120m2 en een woonoppervlakte van 87m2 is er genoeg ruimte om te leven, te lachen en te groeien.

JOUW KANS OM TE STRALEN
Kun je het je al voorstellen? Zomerse barbecues in je eigen zonnige tuin, de kinderen die vrijuit spelen, terwijl jij geniet van het gemak van een onderhoudsarme woning. Door de verschillende aanwezige voorzieningen in de buurt is alles op loopafstand te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan dagopvang, basis- en middelbaar onderwijs, en winkelvoorzieningen. Ook is bus- en treinstation binnen handbereik voor een optimale verbinding met bijvoorbeeld Amsterdam. Dit is tevens het moment om te kiezen voor een duurzaam en comfortabel thuis. Grijp deze kans en maak van dit huis in Overwhere Zuid jullie nieuwe startpunt. Bezoek onze website, plan direct een bezichtiging en stap binnen in een wereld waar jullie toekomst al begonnen is. Dit is niet zomaar een huis, dit is het huis waar jullie verhaal tot bloei komt

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 307

Overige

Perceel oppervlakte 120

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 307

Overige

Perceel oppervlakte 120

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend