Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN PURMER-NOORD

Ontdek het summum van wooncomfort in deze moderne eengezinswoning, waar elke dag voelt als een warm welkom. Instapklaar, met vloerverwarming, en een rustige buurt die je hart verovert. Hier, waar kunststof kozijnen met HR++ glas de energierekening laag houden en de open moderne keuken het middelpunt van je huis vormt, vind je jouw thuis. De grote schuifpui opent naar een riante tuin, waar de zon het zuidoosten kust. Met een moderne badkamer, drie (slaap)kamers, is dit de plek waar jouw gezinsleven bloeit.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Moderne Eengezinswoning: Een parel van hedendaags design, klaar om jouw gezin te verwelkomen.
Instapklaar Gemak: Pak je spullen en verhuis; dit huis wacht op jouw persoonlijke touch.
Vloerverwarming: Een zee van warmte onder je voeten
Rustige Ligging: Gelegen in een oase van rust, waar alleen buren passeren, zonder directe overburen
Duurzaam Wonen: Kunststof kozijnen met HR++ glas , gas-loos wonen en uitstekende isolatie voor een groenere toekomst.
Culinaire Vrijheid: Een open keuken die uitnodigt tot het bereiden van feestelijke maaltijden.
Tuinparadijs: Een uitgestrekte tuin op het zuidoosten, waar de zon jouw dag opfleurt.
Moderne Sanitaire Voorzieningen: Een badkamer die blinkt in functionaliteit en stijl.
Ruimte voor Groei: Twee goed bemeten slaapkamers met de optie voor een derde op de zolderverdieping, jouw gezin kan hier opbloeien.
Levendige Omgeving: Purmer-Noord, een wijk die leeft en ademt, perfect voor jouw dynamische gezinsleven.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Stap binnen in deze oase van rust en laat je omarmen door de warmte van de vloerverwarming. De moderne eengezinswoning, gelegen in de serene wijk Purmer-Noord, biedt een veilige haven voor jou en je gezin. Hier vind je de perfecte balans tussen privacy en gemeenschapszin.

De woning zelf is een toonbeeld van modern woonplezier. De kunststof kozijnen met HR++ glas zorgen voor een licht en energiezuinig huis, terwijl de open keuken de belofte van gezellige etentjes en warme gesprekken in zich draagt. De grote schuifpui is als een portaal naar je eigen stukje natuur; de riante achtertuin, gelegen op het zonnige zuidoosten, nodigt uit tot barbecues, kinderspel en ontspannen zomeravonden. Bovendien is de achtertuin voorzien van een berging en een achterom. 

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, elk een blank canvas wachtend op jouw persoonlijke invulling. De moderne badkamer, met zijn strakke lijnen en hoogwaardige afwerking, biedt een dagelijkse dosis luxe. En dan is er nog de zolderverdieping, een ruimte vol mogelijkheden, klaar om getransformeerd te worden in een extra slaapkamer, een thuiskantoor of misschien wel een creatieve studio.

De woning ademt kwaliteit, van de glad gestucte muren tot de elektrische schermen die voor verkoeling zorgen. De spouwmuurisolatie en de recente renovatie van de dakisolatie met glaswol garanderen een comfortabel binnenklimaat.

In Purmer-Noord woon je in een wijk die leeft. Met het winkelcentrum Gildeplein, scholen en sportfaciliteiten op loopafstand, is alles binnen handbereik. Het openbaar vervoer verbindt je met de rest van de wereld, terwijl de buurt zelf een veilige speelplaats biedt voor je opgroeiende kinderen.

HIGHLIGHTS IN HONDERD WOORDEN

Welkom in deze moderne eengezinswoning in Purmer-Noord, waar instapklaar comfort en een rustige buurt samenkomen. Geniet van vloerverwarming op beide verdiepingen en kunststof kozijnen met HR++ glas voor een duurzaam thuis. De open keuken nodigt uit tot culinaire avonturen, terwijl de grote schuifpui je leidt naar een zonnige tuin. Met een stijlvolle badkamer, twee goed bemeten slaapkamers en een zolder vol potentie, biedt dit huis ruimte voor jouw gezin. Geniet van de nabijheid van voorzieningen en een kindvriendelijke omgeving, terwijl je profiteert van een energiezuinig huis.

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in dit prachtige huis? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis. Wees er snel bij, want een woning als deze, die zoveel harten sneller doet slaan, blijft niet lang op de markt. Pak deze unieke kans en maak van dit huis jouw thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 147

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 147

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend

Wooninfluencers

Laden..