Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Welkom in jouw toekomstige thuis, midden in het bruisende centrum van Purmerend! Dit prachtige appartement heeft alles wat je zoekt: ruimte, comfort en een toplocatie. Stap binnen in luxe en geniet van een riante woonkamer met een moderne open keuken, twee stijlvolle slaapkamers en een goed verzorgde badkamer. Bovendien heb je het privilege van zowel een loggia als een dakterras.

Dit is geen gewoon appartement! Jouw nieuwe begin begint hier - dus waar wacht je nog op? Maak een afspraak om het met je eigen ogen te zien!

Indeling

Welkom thuis!
Als je het gebouw binnenkomt, word je begroet door de gemeenschappelijke entree met brievenbussen, videofoon en toegang tot jouw eigen berging. Bereik het appartement op de eerste verdieping met gemak via de trap of de lift. Zodra je de voordeur opent, stap je in de hal met de meterkast, van waaruit je toegang hebt tot alle kamers. We beginnen met de rondleiding in de woonkamer.

Wonen
De ruime en lichte woonkamer met neutrale afwerking en een stijlvolle tegelvloer, is de perfecte basis om jouw persoonlijke woonwensen te realiseren. Er is voldoende ruimte voor een comfortabele hoekbank voor de tv. Dankzij de grote ramen en openslaande deuren naar de loggia wordt deze ruimte rijkelijk verlicht.

Lekker koken
Laten we doorgaan naar de riante open keuken, in een handige L-opstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Wat voor culinaire maaltijden ga jij hier bereiden? Bovendien is er ruimte voor een royale eethoek waar je gezellige avonden met vrienden en familie kunt doorbrengen.

Ontspannen en opfrissen
Het appartement is voorzien van twee slaapkamers, toegankelijk vanuit de hal. Beide kamers zijn keurig afgewerkt en bieden volop mogelijkheden om ze naar eigen smaak in te richten. Eén van de slaapkamers wordt momenteel gebruikt als inloopkast, maar jij bepaalt hoe je deze ruimte wilt benutten.

Vanuit de grote slaapkamer heb je toegang tot het dakterras middels openslaande deuren.

De badkamer is smaakvol betegeld en oogt hiermee verzorgd. Hier vind je een bad, een douche, een toilet, een wastafel en een handdoekradiator. Daarnaast is er een technische ruimte met wasmachineaansluiting en een cv-ketelruimte, zodat je altijd voorzien bent van alle gemakken.

Loggia/dakterras
Last but not least, de buitenruimte. De loggia, gelegen op het zuidwesten, en het dakterras op het noordoosten bieden jou de perfecte plekken om van de zon te genieten. Het dakterras is aangelegd met drainagetegels en de berging op de begane grond is zelfs voorzien van elektra, wat het opbergen van spullen extra handig maakt.

Wonen in Purmerend
Het appartement ligt in het hart van Purmerend. Alle voorzieningen zoals winkels, horecagelegenheden en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving te vinden. De gezellige Koemarkt is een divers en prachtig plein met voor ieder wat wils. Voor de één het uitgaansgebied en voor de ander dé plek om een lekker hapje te eten. Ook is er, met name in de zomermaanden, een hele rits aan evenementen op de Koemarkt (denk aan Koningsdag, kermis, bevrijdingspop etc).

Bijzonderheden
- Parkeervergunning: circa 60 euro per jaar.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten B. Dit verloopt op 12-11-2030.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 300

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 300

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend