Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN NIEUW BEGIN OF EEN GELUKKIGE DOORSTART Op zoek naar een zorgeloze woonervaring? Dit instapklare appartement is een buitenkans voor zowel de enthousiaste starter als de comfortzoekende senior. Met een recent vernieuwde badkamer, keuken en toilet biedt dit huis modern woongenot zonder de zorgen van een verbouwing. Het ruime, zonnige balkon is een verlengstuk van je woonplezier en de lift in het complex tilt je letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. De praktische berging maakt dit plaatje compleet. Kortom, een thuis waar je direct van kunt genieten!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Instapklaar Gemak: Zowel starters als senioren vinden hier direct hun draai.
Recente Renovaties: Alles is nieuw en met zorg uitgekozen – van de badkamer tot de keuken.
Zonovergoten Ontspanning: Het balkon is een oase van rust en zonlicht.
Lift je Leven: Comfort op elke etage dankzij de aanwezige lift.
Eigen Berging: Extra ruimte voor al je spullen, veilig en droog op de begane grond.

WELKOM THUIS IN JOUW NIEUWE APPARTEMENT

Dit appartement is een juweel in de huidige woningmarkt. Met een woonoppervlakte van 76m2 biedt het ruimte en comfort. De twee slaapkamers zijn een garantie voor privacy en rust, terwijl het balkon je uitnodigt om te genieten van de buitenlucht en het uitzicht. De woonkamer, met grote ramen, zorgt voor een lichte en uitnodigende sfeer. De keuken is een parel voor elke kookliefhebber, en de badkamer straalt ontspanning uit.

Dit appartement is een slimme keuze voor wie direct wil genieten van een nieuw thuis. Het is volledig instapklaar, met een frisse badkamer, keuken en toilet. Het balkon is een zonnige plek waar je heerlijk kunt ontspannen. De lift in het complex maakt het leven gemakkelijk en de eigen berging op de begane grond is ideaal voor extra opslag. Met een woonoppervlakte van 76m2 en twee ruime slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen. Dit appartement is een slimme start of comfortabele doorstart, met de zekerheid van een helder koopproces.

Voel je thuis zodra je binnenstapt in dit lichte en uitnodigende appartement. De geur van een nieuw begin hangt in de lucht, terwijl het zachte zonlicht je welkom heet op het balkon. De stilte in de slaapkamers is een verademing na een drukke dag. En de keuken, het hart van het huis, nodigt uit tot culinaire avonturen.

Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging. Dit appartement is meer dan een dak boven je hoofd; het is een plek waar je je leven kunt leiden zoals jij dat wilt, met de zekerheid van een goed geregeld koopproces. Welkom thuis!

Bijzonderheden:
- Betreft een uitponding;
- Projectnotaris van toepassing;
- Voor het opstellen van de koopakte wordt er een standaard modelovereenkomst gebruikt met extra clausules, zoals niet-zelf bewonersclausule, asbestclausule en ouderdomsclausule.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 252

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 252

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend