Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fraai verzorgde en bijzonder ruime 4/5 kamer bovenwoning, gelegen op de eerste verdieping van het in 2007 tot 2009 gerenoveerde complex aan Grubbehoeve. Het complex is omgeven door veel groenvoorzieningen, grasweides, water en wandel en fietspaden. Vanwege de privé entree en opgang vanaf de begane grond heeft u een volledig zelfstandige woning binnen het complex, zonder gebruik te hoeven maken van de centrale hal van het complex. Wel heeft u de mogelijkheid om een fiets te stallen in de gezamenlijke fietsenberging.

De woning beschrijft zich feitelijk met één woord... RUIMTE!
Ruimte is er in overvloed en gecombineerd met de eigen opgang en vele ramen aan drie zijden is het een uniek appartement binnen het complex. De woning is voorzien van een zeer uitgebreide strak uitgevoerde keuken met groot kook- / werkeiland, zeer veel kastruimte en diverse apparatuur waaronder tevens een vaatwasmachine en Quooker. De gehele woning is voorzien van een zeer praktische, geheel drempelloze donker kleurige epoxy woongrind vloer en een splinternieuwe badkamer.

De living heeft een speelse T-vorm, met in het verlengde hiervan de ruime woonkeuken. Eten is mogelijk aan het gezellige eiland, maar er is ook ruimte genoeg voor een uitgebreide eethoek in de kamer. Momenteel zijn er in de woning drie aparte slaapkamers. Eventueel zou het eenvoudig mogelijk zijn om nog een extra slaapkamer te creëren in het zijgedeelte van de woonkamer. Er zou dan nog steeds een zeer riante woonkamer overblijven. Zie hiervoor de aanvullende plattegrond.

Centraal in de woning is een L-vormige hal gelegen. Vanuit hier zijn de slaapkamers te bereiken en de onlangs nieuw gerenoveerde badkamer met inloopdouche en badkamermeubel. Voorts is er een separaat toilet en twee bergruimtes. Één van de bergruimtes beschikt over een opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger.

Het appartement heeft aan de achterzijde een zeer riant balkon over de volledige breedte van de woning. Het balkon is via openslaande deuren te bereiken vanuit de woonkeuken maar tevens via openslaande deuren in de beide slaapkamers die ook aan het balkon zijn gelegen. Vanaf dit balkon heeft u een fraai zicht op de parkachtige groene omgeving (Het park zelf is beschermd stadsgezicht) waarin het complex is gelegen.

De ligging van het complex is bijzonder centraal. Via het park loopt u langs het complex zo richting het Metrostation Ganzehoef en de winkels aan Bijlmerdreef. Grubbbehoeve is prima per auto te bereiken. U bereikt snel de A9 of A1. Parkeren kan op de parkeerplaats voor het complex maar tevens gratis op het dak van de parkeergarage Gouden Leeuw aan Bijlmerdreef. Een basisschool is gelegen binnen 1KM en er zijn legio voorzieningen in de directe omgeving. Een BasicFit sportschool is gelegen aan de overzijde van de straat.


+ Oorspronkelijk bouwjaar 1970. Gehele complex volledig gerenoveerd in 2007-2009
+ Volledig geïsoleerd
+ Prima functionerende en professioneel beheerde VvE.
+ Servicekosten €286,71
+ Energielabel A
+ Maandelijkse voorschot stookkosten €236,26 (netto verbruik ligt vele malen lager. Via de jaarafrekening ontving de eigenaar over het jaar 2022 €1.970,54 terug wat betreft stookkosten en warm water) Afrekening stookseizoen 2023 is nog niet bekend. Een inschatting kan zijn dat er per maand zeker ongeveer €125,- terug wordt ontvangen, waardoor het verbruik voor verwarming en warm water samen op ongeveer €110,- per maand zal liggen)
+ Volledig voorbereid op de toekomst. Verwarming en warm water via blokverwarming.
+ Prima isolatie
+ Ruim balkon, gesitueerd op het zuiden
+ Voortdurende erfpacht. Canon afgekocht tot 1 april 2054. Er is tijdig een registratie aangemaakt om eventueel de erfpacht ook tegen de gunstige condities nog eeuwigdurend af te kopen.
+ Geheel nieuwe badkamer
+ Geheel nieuwe warmtewisselaar t.b.v. verwarming en warm water
+ Niet-zelfbewoningsclausule
+ Vaste notaris van toepassing: Notaris Jan Derkman, Abcoude

Deze woning moet je van binnen beleven en ervaren om er een goed beeld van te hebben. Wij nodigen u dan ook graag uit op een van de bezichtigingsdagen. Vraag een bezichtiging aan via de button op Funda. We nemen dan contact met u op om een afspraak in te plannen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 140.4
Inhoud woonhuis 430.4
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 140.4
Inhoud woonhuis 430.4
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Woonstrateeg Makelaars | Tol Makelaardij