Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

MELD JE VIA ONZE WEBSITE AAN VOOR HET OPEN HUIS VAN 31 JANUARI A.S. VAN 15:00 TOT 17:00 UUR & OP 3 FEBRUARI A.S. VAN 12:00 TOT 14:00 UUR. VOORSPRONG OP ANDERE KIJKERS? BEKIJK VOORAF HET WONINGDOSSIER MET ALLE RELEVANTE INFORMATIE! MELD JE AAN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT DEZE WONINGSTUKKEN.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Wij leggen jouw bod voor aan de verkoper en nemen persoonlijk contact met je op. Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN 7 FEBRUARI 2024 20.00 UUR.

*ENGLISH TEXT BELOW*

Bart van der Leckhof 26, Holland Park, Diemen

Prachtige 3-kamer appartement volledig gemeubileerd, met zonnige balkon en een berging op dezelfde etage. Er is mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats.

Comfortabel en sfeervol wonen op een nog geen 10 minuten afstaand van het centrum van Amsterdam. Dit tot in de puntjes afgewerkte, moderne en lichte 3-kamerappartment ligt in Holland Park, een bijzonder aangenaam woongebied met moderne grachtenpanden, designappartementen, winkels en horeca. Met het Diemerbos om de hoek.

Indeling binnen
Zie ook de foto's en plattegrond.

Bart van der Leckhof is een gezellig, autoluw pleintje met kleurige gevels. Het moderne, zeer zuinige en gasloze appartement van ruim 68m2 ligt op de tweede verdieping. Via de galerij betreedt u deze stijlvolle en strakke woning. Door de gehele woning ligt vloerverwarming. de entreehal geeft toegang tot alle vertrekken van deze ruime woning. Twee grote slaapkamers met inbouwkasten aan de voorzijde, moderne badkamer met wastafelmeubel en een glazen douchewand, een separaat toilet en natuurlijk de heerlijke lichte woonkamer met openslaande deuren naar het zonnige balkon.

De volledige gemeubileerde woonkamer en keuken zijn modern en comfortabel. Op dezelfde verdieping van het appartement is een berging van 5m2. Ondergronds in dit unieke wooncomplex bevindt zich nog een fietsenberging voor bewoners en de mogelijkheid voor een prive parkeerplaats.

Buiten
Holland Park is een bruisende wijk ontworpen door de bekende architect Sjoerd Soeters. Net als in Kopenhagen heeft hij ook in Holland Park een karakteristiek grachtenstadje ontwikkeld met veel groen, weinig auto's en een keur aan scholen, winkels, restaurants, huisartsenpraktijk, fysio en apotheek. Het Diemerbos is om de hoek, en op loopafstand winkelcentrum Kruidenhof. In de buurt ligt bovendien het Arena-gebied met Pathe bioscoop. Ziggo Dome. AFAS live en natuurlijk de Johan Cruijff Arena. De verbinding zijn optimaal, met trein en metrostation Diemen-Zuid en diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A10)

Omgeving
Zie buiten text

Bijzonderheden
Instapklaar, volledig gemeubileerd, duurzaam prachtige 3-kamerppartment
Bouwjaar 2017, eigen grond
Energielabel A
Woning is volledig gasloos
Stadsverwarming energie label A
Vloerverwarming
Actieve en gezonde VvE
Oplevering; Direct beschikbaar
Basisschool en kinderdagverblijf op 400m afstand.

Overdracht
Vraagprijs appartement €459.000 kosten koper (inclusief meubels)
Parkeerplaats €30.000 kosten koper
Het heeft de voorkeur de woning en het appartement samen te verkopen.


FOR SALE:
BART VAN DER LECKHOF 26, Holland Park, Diemen
Comfortable 3-room fully furnished apartment with a sunny balcony and storage area on the same floor.
With a possibility to buy private parking space.

Comfortable and modern located less than 10 minutes away from the centre of Amsterdam. This modern and bright 3-room apartment is located in Holland Park, particularly pleasant residential area with modern canal houses, design apartments, shops, restaurants schools & daycare for babies & toddlers. Diemerbos park is also located close by.

Layout
The Bart van der Leckhof is a cozy, car-free square with colorful facades. This modern, very economical, and gasless apartment of 68 m2 is located on the second floor. The entrance to this modern & comfortable home is firstly with the lift or stairs & on through the gallery. Apartment is foreseen with underfloor heating throughout. The main entrance gives access to all rooms of this spacious home, two large bedrooms at the front, a modern bathroom fitted with all mod cons and & glass shower cubicle, separate toilet, and of course the wonderfully bright living room with patio doors leading to the sunny balcony. The kitchen is bright & modern with built-in appliances. The living area is both comfortable, and stylish. In the basement of this unique residential complex is a private bicycle storage area and the possibility of a private parking space.

Surroundings
Holland Park is a vibrant neighbourhood designed by the well-known architect
Sjoerd Soeters. Just like in Copenhagen, he has also developed a characteristic canal town with lots of greenery, car free zones and a variety of shops and restaurants. Shopping area Kruidenhof is within walking distance. The Arena area with Pathé cinema, Ziggo Dome, AFAS live and of course, the Johan Cruijff Arena is also nearby. Public transport connections are optimal, with train and metro station Diemen-Zuid within walking distance and various roads in the area (A1, A2, A10).

Details
* Year of construction 2017, private land
* Energy label A
* District heating, energy label A
* Underfloor heating and double glazing (HR++)
* Option for underground parking space: € 30,000
* Monthly service costs E214.78 (apartment & parking)
* Communal courtyard
*Communal Bycle storage area
* Good, active VvE
* Delivery: direct availability

Sale price
Appartment E459.000 (excl. stamp duty)
Fully furnished
Private parking space
E30.000 (excl. stamp duty)
It is preferred to sell the appartment and the parking space together.

Overdracht vindt plaats bij De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 62.3
Inhoud woonhuis 210.4
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 62.3
Inhoud woonhuis 210.4
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar