Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN JOUW NIEUWE STARTERSPARADIJS

Ben je klaar om de sleutel om te draaien in het slot van jouw eerste eigen stek? Dit juweeltje op de vierde verdieping biedt je niet alleen een adembenemend vrij uitzicht, maar ook een keuken die in 2019 volledig vernieuwd is met de nieuwste apparatuur. Geniet van de luxe van een moderne badkamer, geïnstalleerd in 2023, en drie ruime slaapkamers om helemaal van jou te maken. Het balkon, gelegen op het zonnige zuidwesten, wacht op jouw eerste kopje koffie in de ochtendzon. Dit is het perfecte appartement voor starters om hun droomwoning te creëren.

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Gelegen op de vierde verdieping met een panoramisch en ongestoord uitzicht.
Een keuken die in 2019 volledig is vernieuwd, uitgerust met hoogwaardige apparatuur.
Een moderne badkamer in stijlvolle kleurtinten, geplaatst in 2023, die luxe uitstraalt.
Een balkon dat baadt in het licht van het zuidwesten, waar je tot in de late uurtjes van de zon geniet.
Drie riante slaapkamers, elk met genoeg ruimte voor jouw persoonlijke touch.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in een wereld waar comfort en stijl samenkomen. Dit appartement, gelegen op de vierde verdieping van een goed onderhouden complex, biedt je een vrij uitzicht dat je elke ochtend weer doet verbazen. De nieuwe keuken, geplaatst in 2019, is een droom voor elke thuiskok. Met een scala aan inbouwapparatuur en een strak design is dit de plek waar je jouw culinaire avonturen begint.

De badkamer, een oase van rust en moderniteit, is jouw privé-spa. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen om een sfeer van luxe en ontspanning te creëren. Hier begin je jouw dag fris en eindig je hem ontspannen. De luxe die in 2023 is toegevoegd, maakt dat je je in een vijfsterrenhotel waant.

Het balkon, jouw eigen stukje buiten, is perfect georiënteerd om maximaal van de zon te genieten. Of je nu een boek leest, werkt aan je tan of geniet van een diner bij zonsondergang, dit is de plek waar je de dagelijkse drukte even vergeet.

Met drie ruime slaapkamers is er genoeg plek voor alles wat je lief is. Of je nu een kamer inricht als kantoor, een walk-in closet droomt of een gastenkamer nodig hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

GEMAK EN COMFORT IN EEN GROOT APPARTEMENTENCOMPLEX

Het appartementencomplex is voorzien van alle gemakken, inclusief een lift die je moeiteloos naar jouw nieuwe thuis brengt. Geen gesjouw met boodschappen of meubels de trap op; hier begin je jouw woonavontuur met gemak.

Voel je de tinteling al bij het idee van jouw eigen plek? Dit appartement is meer dan een dak boven je hoofd; het is een start van een nieuw hoofdstuk. Wacht niet langer en neem de stap naar jouw toekomst. Neem contact op voor een bezichtiging en laat je hart sneller kloppen bij het zien van jouw mogelijke nieuwe thuis. Jouw sleutel tot geluk ligt binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 278

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 278

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend