Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklare twee-onder-een-kapwoning

Bent u op zoek naar een sfeervolle twee-onder-een-kapwoning die is gelegen in een rustige straat en waar u gelijk kunt gaan wonen? Pak dan snel de telefoon om een afspraak in te plannen.

Bij het inrijden van de straat, krijgt u gelijk het gevoel van thuiskomen. In het eerste gedeelte van de straat treft u voornamelijk twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in de typische jaren ’30 stijl.

Via een diepe voortuin komt u bij de entree van de woning. De erker aan de voorzijde, de mansardekap met oranje pannen en de overstek, zal de liefhebbers van de karakteristieke jaren’30 stijl zeker aanspreken. Bij binnenkomst wordt u verrast door de lichte hal met een houten vloer die is doorgelegd op de gehele begane grondvloer. Vanuit de hal heeft u toegang naar het ruime moderne toilet en de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning is een aanbouw geplaatst, waardoor er voldoende ruimte is ontstaan om een grote keuken te plaatsen en een zit- en eetgedeelte te creëren. In het dak van de uitbouw is een lichtkoepel geplaatst, die in combinatie met de openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval. Tevens is er in de uitbouw een halletje gebouwd met een deur die toegang geeft naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping treft u twee ruime slaapkamers die beide zijn voorzien van een dakkapel, een wasruimte met opstelling van wasmachine en droger en een badkamer die is voorzien van ligbad, douche, wandcloset, wastafel met meubel, handdoekradiator en mechanische ventilatie. Via de slaapkamer aan de achterzijde heeft u middels een vlizotrap toegang naar de vliering met opstelplaats van de cv-ketel.

De achtertuin is via de zijkant van de woning en de uitbouw aan de achterzijde te bereiken. De tuin is volledig bestraat en achterin de tuin is over de hele breedte een houten schuur van ca. 22 m² gebouwd. In 2022 zijn er nieuwe betonnen schuttingen en palen geplaatst.

Bouwjaar: 1930 Gebruiksoppervlakte: 85 m² Externe bergruimte: 22 m² Inhoud: 327 m³ Perceeloppervlakte: 163 m²

Bijzonderheden: - Uitbouw aan de achterzijde; - Erker aan de voorzijde; - Drie dakkapellen (slaapkamers en aan de zijkant van de woning); - Diepe voortuin; - Groepenkast en elektrische bedrading vernieuwd in 2021; - Ramen op de begane grond vervangen voor HR++ glas; - Standleiding en riool onder de begane grondvloer vervangen voor pvc; - Schilderwerk buitenzijde in 2023 aangepakt; - Winkels, restaurants en sportfaciliteiten in directe omgeving; - Ligging nabij Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 327

Overige

Perceel oppervlakte 163

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 327

Overige

Perceel oppervlakte 163

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland