Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bieden vanaf 350.000,- k.k.
Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN ASSENDELFT

Ben je een starter, deel van een tweepersoonshuishouden, een jong gezin of een senior die op zoek is naar een plek waar je direct kunt intrekken? Ontdek dan deze parel in Assendelft, waar rust en bereikbaarheid hand in hand gaan. Met een recent vernieuwde fundering, een uitbouw aan de achterzijde en een tuin die uitnodigt tot ontspanning, biedt dit huis een solide basis voor jouw toekomst. De twee ruime slaapkamers en de nabijheid van alle voorzieningen maken het plaatje compleet.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Kant-en-klaar wonen: Geen klusstress, direct genieten.
Ruimtelijk effect: Dankzij de uitbouw aan de achterzijde.
Stevige basis: In 2021 voorzien van een nieuwe fundering.
Slaap lekker: Twee ruime slaapkamers, oorspronkelijk drie.
Alles binnen handbereik: Voorzieningen op loopafstand.
Perfect verbonden: Uitvalswegen en openbaar vervoer om de hoek.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in deze sfeervolle woning waar elke ruimte zorgvuldig is ontworpen om comfort en stijl te bieden. De woonkamer, met zijn uitnodigende uitstraling, vormt het hart van het huis. Hier vloeien licht en leven samen door de grote ramen die uitzicht bieden op de lieflijk aangelegde tuin. De uitbouw aan de achterzijde zorgt voor een extra dimensie van ruimte en mogelijkheden, perfect voor gezellige etentjes of een rustige leeshoek.

De keuken, praktisch en modern, is de droom van elke thuiskok. Met voldoende werkruimte en opbergmogelijkheden kun je hier naar hartenlust experimenteren met recepten en ingrediënten. De twee slaapkamers zijn een toonbeeld van rust en ruimte. De master bedroom, met zijn serene sfeer, nodigt uit tot ontspanning na een lange dag. De tweede slaapkamer, eveneens ruim, kan dienen als kinderkamer, gastenkamer of thuiswerkplek.

De tuin is een oase van rust waar je kunt genieten van de zon en de natuur. Het is de perfecte plek voor een zomerse barbecue of om even helemaal tot jezelf te komen. De berging biedt extra opslagruimte voor fietsen en tuingereedschap.

DE PERFECTE LOCATIE

Gelegen in een rustige woonwijk achter de Dorpsstraat van Assendelft, combineert deze woning het beste van twee werelden. De gezelligheid van het dorpsleven is nooit ver weg, terwijl je ook zo op de A8 of A9 zit voor een snelle verbinding met de rest van Nederland. Het NS-station en diverse busverbindingen zijn op loopafstand, wat deze locatie ideaal maakt voor forenzen.

EEN EXTRA GARAGE BIJ TE HUREN

Voor wie behoefte heeft aan nog meer ruimte, is er de mogelijkheid om een nabijgelegen garage bij te huren. Ideaal voor het stallen van een extra auto, motor of voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Deze extra ruimte maakt het leven nog comfortabeler en zorgelozer.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Deze woning is een droomstart voor wie direct wil genieten zonder zorgen. De uitbouw aan de achterzijde creëert een zee van ruimte en de nieuwe fundering uit 2021 staat garant voor jarenlang woonplezier. Met twee ruime slaapkamers is er genoeg plek voor iedereen. Voorzieningen zoals winkels en scholen liggen binnen handbereik, en met de nabijgelegen uitvalswegen en het openbaar vervoer ben je altijd flexibel.

EEN OPROEP TOT ACTIE

Voel je de kriebels al bij het idee van jouw eigen plek in deze prachtige omgeving? Wacht dan niet langer en neem contact op voor een bezichtiging. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet de stap naar jouw nieuwe thuis. Bezoek onze website en plan direct jouw bezichtiging. Jouw toekomst in Assendelft begint hier!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 274

Overige

Perceel oppervlakte 120

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 274

Overige

Perceel oppervlakte 120

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam