Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN KLEIN STUKJE PARADIJS IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM

Dit appartement op Prinseneiland is een parel voor starters en eenpersoonshuishoudens die dromen van een eigen plek in de dynamische hoofdstad. Hier combineer je de levendigheid van Amsterdam met de rust van Prinseneiland, compleet met uitzicht over het water. De moderne voorzieningen en de efficiënte indeling maken dit appartement tot een slimme en stijlvolle keuze. En dat alles op eigen grond, zonder de zorgen van erfpacht. Welkom thuis, waar de stad ademt en jij ontspant.

HIGHLIGHTS VAN JOUW NIEUWE THUIS

MODERN COMFORT: Een keuken die blinkt in functionaliteit met een koelkast, combi oven, vaatwasser, inductie kookplaat en quooker. Een badkamer waar elke ochtend een frisse start gegarandeerd is. En dat alles met de luxe van vloerverwarming.
EFFICIËNTIE TEN TOP: De speelse indeling zorgt voor een ruimtelijk gevoel en de slimme opbergoplossingen bieden verrassend veel plaats in dit compacte appartement.
VOORZIENINGEN: Een royale entree met lift, een gezamenlijke fietsenstalling en een gezellige binnentuin aan het water verhogen jouw wooncomfort.
TOEKOMSTGERICHT WONEN: Met een energielabel C en volledig van het gas af ben je klaar voor een duurzame toekomst. Een slimme investering die ook nog eens vriendelijk is voor je portemonnee.
DE CHARME VAN PRINSENEILAND: Een unieke locatie waar rust en centraal wonen samenkomen. Geniet van het uitzicht over het water en het Prinseneiland, terwijl alle stedelijke gemakken binnen handbereik zijn.

Stap binnen in dit lichte appartement en voel direct de warmte van de vloerverwarming. De woonkamer, voorzien van veel natuurlijk licht, nodigt uit tot ontspannen momenten en gezellige avonden. Het balkon, gelegen op het zuidoosten, is jouw privé podium om de zonsopgang te bewonderen terwijl de stad langzaam ontwaakt.

In de praktische keuken bereid je met gemak culinaire hoogstandjes of een snelle hap, terwijl je geniet van het uitzicht op de binnentuin en het rustgevende water. De slaapkamer is jouw persoonlijke retreat, slim gescheiden van de leefruimte om rust en privacy te waarborgen.

Met een woonoppervlakte van 25 m² is dit appartement een meester in het maximaliseren van ruimte en comfort. De gezamenlijke fietsenstalling en de binnentuin aan het water bieden extra's die je leven net dat beetje mooier maken.

Dit appartement is gelegen op eigen grond, een zeldzaamheid in Amsterdam die jou vrijwaart van erfpachtzorgen. De lift in het gebouw tilt niet alleen jou, maar ook je woonervaring naar een hoger niveau. En met een centrale, maar rustige locatie geniet je van het beste van twee werelden.

HIGHLIGHTS IN HET KORT

In dit appartement geniet je van modern comfort met een volledig uitgeruste keuken en een nette badkamer, beide met vloerverwarming. De efficiënte indeling en slimme opbergruimte maken het ruimtelijk en praktisch. De voorzieningen zoals de lift en de binnentuin aan het water verhogen je woonplezier. Toekomstgericht wonen doe je hier, met een energielabel C en volledig van het gas af. En de locatie? Die is fantastisch, met alle gemakken van de stad en toch de rust van Prinseneiland.

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt met het gevoel dat je de stad aan je voeten hebt, terwijl de rust van het water je omarmt. Dit is geen droom, maar een kans die voor het grijpen ligt. Laat je zintuigen prikkelen door de geur van vers gezette koffie in je eigen keuken, het zicht op de opkomende zon vanaf je balkon, en het gevoel van warmte onder je voeten.

Ben je klaar om deze stap te zetten? Neem dan nu actie en maak van dit appartement jouw nieuwe thuis. Het is tijd om te investeren in jezelf, in je toekomst, in je geluk. Welkom op Prinseneiland, waar jouw nieuwe leven begint.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 25 m2 (NEN2580-rapport aanwezig);
- Bouwjaar 2015;
- Fantastische locatie op Prinseneiland;
- Energielabel C;
- Instapklaar appartement;
- Voorzien van vloerverwarming en goede isolatie;
- Balkon op het zuidoosten;
- Actieve VVE;
- Servicekosten €152,43, excl. voorschot stookkosten €110 per maand;
- Lift aanwezig;
- Gezamenlijke fietsenstalling;
- Binnentuin aan het water;
- Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 25
Inhoud woonhuis 82

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 25
Inhoud woonhuis 82

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum