Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Locatie, locatie locatie! Op een landgoed naast het NS station in het natuurgebied Spaarnwoude, halverwege Amsterdam en Haarlem, ligt dit bijzondere, luxe begane grond appartement, één van de vijf zelfstandige appartementen van de Woonvereniging Turicum. De locatie verbindt buiten wonen met de stad; 10 minuten van Amsterdam CS, 10 minuten van Haarlem CS, 20 minuten van Schiphol, omgeven door park en polder, met golfbanen en manege vlakbij. Het appartement is heerlijk licht en fraai afgewerkt, met monumentale wandpanelen en hoge plafonds, gecombineerd met een moderne keuken en badkamer. Er is gebruik gemaakt van de modernste isolatie- en verwarmingssystemen. Het energielabel is A+++! Bij het appartement hoort een grote privéberging in het souterrain. Op het landgoed zijn verschillende gemeenschappelijke voorzieningen aanwezig, zoals een wellnessruimte met zwembad en sauna, een buitenkeuken en een guesthouse.
Indeling appartement:
De toegang tot het appartement is vanuit de centrale hal op de begane grond van de villa.
Woonkamer met prachtig, hoog stucplafond met kroonluchter, en eiken visgraat parketvloer. De woonkamer is verbonden met de keuken, via originele dubbele schuifdeuren.
Luxe eetkeuken (ca. 26 m2) met mooie eikenhouten lambrisering met ingebouwde vitrinekasten. Kookeiland met inductieplaat en geïntegreerde afzuiging (NikolaTesla) en afwasmachine. Verder is de keuken voorzien van Siemens apparaten, zoals combi-oven en stoomoven, ijskast en vriezer, en veel bergruimte.
Lichte tuinkamer/serre met openslaande deuren naar de bostuin met privé terras op het westen.
Slaapkamer met bijzondere mahonie wandbetimmering, heel veel ingebouwde kasten (hang- en legruimte) visgraat parketvoer en ensuite badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en WC.
Tweede slaapkamer/werkkamer met ingebouwde wandkasten.
In het per lift bereikbare souterrain een ruime privé berging (ca. 24 m2).
Gemeenschappelijke voorzieningen:
Via de ruime hal zijn een aantal gemeenschappelijke ruimtes bereikbaar (garderobe, ontmoetingsruimte, cateringkeuken, gastentoilet). Via trap of lift is het souterrain bereikbaar, met gemeenschappelijke ruimtes ingericht als bibliotheek, service ruimte met wasmachines en drogers en toegang tot de privé bergingen en installatieruimtes.
Op het terrein van de villa is een separaat gastenverblijf met twee slaapkamers en keuken, en een wellnessruimte met binnen-zwembad en sauna. Daarnaast is er een overdekte veranda met buitenkeuken. Rondom de villa ligt een grote bostuin met verschillende zitjes, fruitbomen, een moestuin, bloemenpluktuin, jeu-de boules-baan en kampvuurplaats.
De woonvereniging:
Turicum is een woongemeenschap van vijf wooneenheden in een levensloopbestendig huis.
Het motto is privé indien gewenst, gezamenlijk als dat leuk of nodig is.
De basisgedachte is dat we delen waar dat kan, zonder ieders privacy aan te tasten. Dus niet vijf wasmachines, maar één goed geoutilleerde wasruimte in de kelder. Ieder een eigen keuken, maar ook een gezamenlijke keuken en eettafel in de monumentale hal, voor wie met een gezelschap wil eten. En mocht dat nodig zijn dan helpen we elkaar en kunnen we eventueel gezamenlijk hulp of verzorging regelen.
Alle bewoners van Turicum zijn zowel lid van de Woonvereniging als gezamenlijk eigenaar, er is sprake van gemeenschappelijk eigendom. Behalve dat het lid mede-eigenaar is van het geheel, heeft deze ook privé-gebruiksrecht voor het eigen appartement - en het mede-gebruiksrecht voor de gemeenschappelijke gedeelten van het woonproject. De leden delen de verantwoordelijkheid, de zorg en de aansprakelijkheid voor het geheel. Een hypothecaire lening kan worden afgesloten via de Woonvereniging. Het appartementsrecht is overdraagbaar.
Divers:
Woonoppervlakte ca. 124 m2, bergruimte 24 m2;
Uniek, energiezuinig appartement (label A+++) op fijne locatie;
Luchtverwarming en koeling, WTW, warmtepomp, zonnepanelen;
Gemeenschappelijk guesthouse, garage, wellness/zwembad en tuin van het landgoed;
Oppervlak terrein ruim 9000 m2;
Parkeergelegenheid op afgesloten terrein;
Alarmsysteem en videobewaking aanwezig;
Geschikt voor 2 volwassen;
Servicekosten inclusief energie, water, TV, internet, gemeentelijke lasten, OZB, verzekering opstal, onderhoud en beheer en exploitatiekosten (maandelijks, 2024) € 630,-
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning, Standaard
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 445

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning, Standaard
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 445

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

De nieuwste koopwoningen in Halfweg