Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE GROENE OASE VAN HAARLEM
Droom je van een ruimtelijk gezinshuis waar de kinderen vrij kunnen spelen in een veilige omgeving? Zoek je een plek waar rust en natuur hand in hand gaan met stedelijke voorzieningen? Dit royale huis in "De Groene Linten" biedt het allemaal: een kindvriendelijke buurt, een zee aan ruimte en de bruisende binnenstad van Haarlem binnen handbereik. Perfect voor jonge gezinnen, maar ook voor diegenen die met oudere kinderen meer ruimte nodig hebben. Laat je verrassen door dit energiezuinige thuis met zonnige tuin, waar comfort en gemak samenkomen.

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Gelegen in de kindvriendelijke wijk "De Groene Linten", omgeven door groen en speelplezier.
Een royale gezinswoning met 4 ruime slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden.
Moderne, open keuken met high-end inbouwapparatuur, inclusief een wijnkoeler.
Energiezuinig wonen met ENERGIELABEL A, wat zorgt voor lage stookkosten en een duurzaam thuis.
Binnen 15 minuten in Amsterdam en op loopafstand van het centrum van Haarlem.

EEN THUIS WAAR ELK FAMILIELID ZICH KAN ONTPLOOIEN
Stap binnen in deze prachtige woning en voel direct de ruimte en het licht dat je tegemoetkomt. De royale entree leidt je naar een uitnodigende woonkamer waar de zonnestralen speels binnen vallen door de openslaande deuren. De moderne keuken, een waar culinair paradijs, is uitgerust met alles wat je hartje begeert. Van een inductie kookplaat tot een geavanceerde wijnkoeler, hier bereid je moeiteloos de meest verfijnde gerechten voor je dierbaren.

De tuin, een zuidelijk gelegen zonneterras, nodigt uit tot eindeloze zomeravonden en veilige speelplaats voor de kinderen. De slaapkamers op de eerste verdieping zijn een oase van rust. De badkamer, modern en stijlvol, biedt een plek voor ontspanning en verfrissing.

De tweede verdieping, nu een open ruimte, biedt mogelijkheden te over. Droom je van een thuiswerkplek, een speelkamer voor de kinderen of extra slaapkamers? Hier kun je jouw wensen realiseren.

EEN HUIS DAT AAN ALLE WENSEN VOLDOET
Met een woonoppervlakte van 151 m² is er ruimte in overvloed. Het energielabel A zorgt voor een duurzaam en comfortabel binnenklimaat, terwijl de tuin op het zuiden garant staat voor zonovergoten dagen. De perceeloppervlakte van 154 m² biedt vrijheid en privacy, en met 4 slaapkamers is er plek voor iedereen.

DE PERFECTE BALANS TUSSEN NATUUR EN STAD
De Groene Linten is een buurt die leeft. Kinderen spelen buiten, buren maken een praatje en het groen nodigt uit tot ontspanning. Met het park om de hoek en winkels binnen handbereik combineer je het beste van twee werelden. En wil je de stedelijke dynamiek? Fiets naar het centrum van Haarlem of pak het openbaar vervoer en sta binnen no-time in het hart van Amsterdam.

HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP
Ontdek een woning waar elke dag voelt als een nieuw avontuur. Een plek waar kinderen veilig opgroeien, waar je geniet van de natuur en toch de stad binnen handbereik hebt. Dit huis in De Groene Linten biedt een zee aan ruimte met 4 slaapkamers, een energiezuinig karakter en een zonnige tuin op het zuiden. De moderne keuken is een droom voor elke hobbykok en de badkamer een toevluchtsoord voor ontspanning. Met het centrum van Haarlem en Amsterdam dichtbij, woon je hier op de perfecte locatie.

EEN HUIS DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT
Dit huis in De Groene Linten is meer dan een dak boven je hoofd; het is een ervaring, een thuis, een plek waar elk moment telt.

Ben je klaar om je droom werkelijkheid te laten worden? Wacht niet langer en plan vandaag nog je bezichtiging. Dit is jouw kans op een leven vol geluk en harmonie in een van de meest gewilde wijken van Haarlem. Jouw nieuwe begin start hier, in De Groene Linten.

Bijzonderheden
- Energielabel A;
- Begane grond is voorzien van vloerverwarming;
- CV-ketel 2018;
- 9 zonnepanelen aanwezig;
- Zonnige tuin op het Zuiden;
- Mogelijkheid tot creëren 5e slaapkamer;
- Notariskeuze verkoper: Batenburg Notarissen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 535

Overige

Perceel oppervlakte 154

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 535

Overige

Perceel oppervlakte 154

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem