Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS WAAR HET HART ZINGT

Voor tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen die dromen van ruimte, comfort en een vleugje stadsleven, is dit de plek waar je verhaal begint. Gelegen in de kinderrijke Zuiderpolder, met de stad Haarlem binnen handbereik, biedt deze woning het beste van twee werelden. Vrij parkeren, een zee van licht en een tuin die wacht op zomerse avonden – dit huis is een canvas voor jouw nieuwe herinneringen.

HIGHLIGHTS DIE JE HART VERWARMEN

Kindvriendelijke wijk De Zuiderpolder met vrij parkeren voor de deur.
Op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Haarlem.
Scholen, kinderopvang en NS-station Haarlem/Spaarnwoude op loopafstand.
Uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag binnen handbereik.
Strand en duinen op slechts 30 minuten fietsen.
Royale woonkamer met hoog plafond en toegang tot de zonnige tuin.
Keuken met inbouwapparatuur op de begane grond.
Vier ruime slaapkamers met mogelijkheid om de werk/studeerruimte om te bouwen tot een vijfde slaapkamer.

EEN HUIS DAT ADEMHAALT EN BELEEFT

Stap binnen in een wereld waar elke hoek een verhaal vertelt en elke ruimte je uitnodigt om te leven. De entree verwelkomt je met open armen, leidend naar een woonkamer waar het hoge plafond en grote raampartijen een symfonie van licht spelen. De openslaande deuren zwaaien naar een tuin die smeekt om zomerse barbecues en kinderlach. De keuken, een culinair podium uitgerust met een 4-pits kookstel, vaatwasser en dubbele oven, nodigt uit tot het creëren van smaakvolle herinneringen.

De trap in de woonkamer is een opmaat naar een open werk/slaapruimte, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Een thuiswerkplek, een speelkamer voor de kinderen of een extra slaapkamer – jij kiest. Op de eerste verdieping vind je een badkamer die blinkt in eenvoud, met douche, wastafel en toilet, geflankeerd door twee keurige slaapkamers die rust en ontspanning ademen. De tweede verdieping verrast met twee ruime slaapkamers, elk een eigen koninkrijk over de volle breedte van het huis.

EEN DUURZAAM NEST

Met een energielabel A is dit huis niet alleen een warme deken voor jou en je gezin, maar ook voor onze planeet. De woonoppervlakte van 131 m² biedt ruimte in overvloed, terwijl de perceeloppervlakte van 107 m² een knusse omarming garandeert. De zonnige tuin is een groene oase waar de tijd even stil lijkt te staan.

DE KROON OP JOUW LEVEN

Energielabel A: duurzaam wonen in stijl.
Vier slaapkamers met de optie voor een vijfde: ruimte voor iedereen.
Royale woonkamer met hoog plafond: een zee van licht.
Zonnige tuin: jouw privé toevluchtsoord.

HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP

Ontdek de Zuiderpolder, waar vrijheid en gezinsleven hand in hand gaan. Deze gezinswoning ligt op een gouden locatie, met het centrum van Haarlem en het strand binnen fietsbereik. De woonkamer is een lichtfestijn met hoog plafond en directe toegang tot de tuin. De keuken is een droom voor elke thuiskok en de slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreat. Dit huis is een speelveld van mogelijkheden, wachtend op jouw persoonlijke touch.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in die zonnige tuin, of koken in die uitnodigende keuken? Dit huis in de Zuiderpolder is meer dan een dak boven je hoofd; het is een plek waar liefde groeit, waar kinderen spelen en waar herinneringen worden gemaakt. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Bezoek onze website, plan je bezichtiging en zet de eerste stap naar het huis dat niet alleen je ogen, maar ook je hart zal veroveren. Tot snel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 436

Overige

Perceel oppervlakte 107

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 436

Overige

Perceel oppervlakte 107

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem