Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ultiem Genieten in Vijfhuizen !

Ontdek de ultieme rust, ruimte, licht en sfeer in ons nieuwste Tiny House op Zonnehoek 75, Vijfhuizen op 258 m2 EIGEN grond!
Deze zorgvuldig en met liefde ontworpen recreatiewoning biedt een oase van comfort, inclusief een open keuken, een knusse houtkachel, een ruime slaapkamer, een moderne badkamer en een heerlijke beschutte groene tuin.

De recreatiewoning:
De woonkamer, met heel veel daglicht dankzij de grote raampartijen, vormt het hart van dit huis. Stap naar buiten door de openslaande deuren en ervaar een schitterend uitzicht op de tuin, een directe uitnodiging om meer van het buitenleven te genieten.
Dit Tiny House is niet alleen een heerlijk thuis, maar ook onderhoudsvriendelijk, volledig geïsoleerd en verduurzaamd gemoderniseerd en voorzien van een airco-warmtepomp lucht/lucht en rondom maximaal geïsoleerd met Pir isolatie. Wil je bijdragen aan een groenere levensstijl? Voeg eenvoudig zonnepanelen toe en maak van dit huis jouw duurzame toevluchtsoord.

Nieuwsgierig? Bel of stuur een DM voor een bezichtigingsafspraak! Dit is jouw kans om deze perfecte Tiny House te ontdekken.

#TinyHouseLeven #Zonnehoek75 #GroenWonen #Funda #Vijfhuizen

Entree:
Je kunt de auto parkeren op een gezamenlijk parkeerterrein.
Via het pad naar de voordeur bereik je de entree van de woning en stap je de hal binnen. Vanuit de ruime, lichte en hoge hal, die voorzien is van lichtkoepels, voor extra lichtinval, heb je onder andere toegang tot de badkamer, de meterkast, de slaapkamer en de woonkamer. Het hele vertrek is afgewerkt met een kwalitatieve waterbestendige laminaatvloer zodat er een eenheid is in alle vertrekken.

Woonkamer:
Vanuit de hal kom je in de woonkamer. De ruime tuingerichte woonkamer kan je naar eigen smaak inrichten. De woonkamer heeft ramen tot aan de grond waardoor er veel lichtinval in de kamer is en vanuit hier heb je een mooi uitzicht op de tuin. Via de tuindeur tussen de woonkamer en de keuken stap je zo het terras op waar je heerlijk kunt genieten. De woonkamer is afgewerkt met een hoogwaardige en tevens waterbestendige laminaatvloer. Deze vloer is door de hele woning verwerkt tot zelfs in de badkamer. Vanuit de woonkamer bereik je de open keuken en de hal. De woonkamer is voorzien openslaande deuren, airconditioning en een houtkachel.

Badkamer:
De badkamer is tot een rustgevende ruimte gecreëerd en is voorzien van een douche, dubbele wastafel, toilet (septic tank), een 80 liter boiler en met een wasmachine/wasdroger aansluiting.

Keuken:
De landelijke open keuken bevindt zich aan de zijkant van de woning en is afgewerkt in lichte kleurstellingen. De keuken is opgesteld in een wandopstelling en is uitgerust met een inductie kookplaat, een combi/ oven magnetron. Er is al plek gemaakt om een vaatwasser te kunnen plaatsen. Vanaf de keuken heb je een prachtig uitzicht op de tuin, zodat koken een genot ook hier vandaan geniet je van een prettige lichtinval.

Slaapkamer:
Via de hal bereik je de royale slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin. Fijn is de aangebrachte airconditioning in de slaapkamer, deze kan koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen.

Recreatiepark De Zonnehoek:
Recreatiepark De Zonnehoek is ideaal gelegen ten opzichte van Haarlem, Schiphol en Amsterdam. Landelijk wonen en toch dichtbij alle gemakken van de stad.
Het park heeft een actieve VVE, zeer lage parkkosten (ongeveer € 275,- per jaar) en er is voldoende parkeergelegenheid voor je eigen auto.
Op het park is permanente bewoning niet toegestaan. Voor de financiering zal je wel voor een groot deel eigen middelen moeten inbrengen (of financiering dankzij overwaarde op je woning). De woning mag gebruikt worden voor zogenaamde ‘’verblijfsrecreatie”. Dit betekent formeel dat er overnacht mag worden tussen 1 april tot 1 oktober en tijdens de weekenden en de vakantieperiodes. Het park is het gehele jaar geopend.

Voor liefhebbers van rust, ruimte en volledige privacy is deze woning een buitengewone gelegenheid. De recreatiewoning ligt namelijk op een prachtig groen perceel van maar liefst 258 m2 eigen grond, waar je vanaf de woonkamer kunt genieten van een zonnige en beschutte groene omgeving.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 62.4
Inhoud woonhuis 240
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Plat dak
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 258
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Luxe
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 62.4
Inhoud woonhuis 240
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Plat dak
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 258
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Luxe
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

NuWoonruimte.nl

Aangeboden door:

NuWoonruimte.nl