Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Deze bijzonder goed verzorgde en ruime tussenwoning zal jou zeker aangenaam verrassen. Niet alleen door de mooie ligging met een zonnige achtertuin aan het water, maar ook door de luxueuze en uitgebouwde woonkeuken ofwel het hart van de woning. Tevens is de woning perfect onderhouden en biedt een strakke en moderne uitstraling.

Verder bevindt de woning zich in een zeer kindvriendelijke omgeving met voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, dit maakt het huis ideaal voor een gezin met (jonge) kinderen. Daarnaast zijn de winkels en het openbaar vervoer op loopafstand, wat een extra gemak voor het dagelijks leven biedt.

Kortom, deze woning staat stilletjes te wachten op jou als nieuwe bewoner(s). Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons kantoor en plan een bezichtiging met een van onze makelaars. Tot snel aan de Lange Vonder 92 in Amsterdam.

Indeling

Woonkamer
Op de begane grond bevindt zich een van de woonkamers, die boordevol licht is. Een fijne toevoeging zijn de aanbouw met dakraam en de fraaie openslaande deuren die je direct toegang geven tot de tuin die grenst aan het water. Tevens zorgen beide ook voor een aangename hoeveelheid daglicht!  

Een extra luxe is de tweede woonkamer die zich op de eerste verdieping bevindt. Deze ruimte is eveneens overgoten met natuurlijk licht dat via de grote ramen binnenstroomt. Tevens zijn de ruimtes afgewerkt met een PVC vloer (begane grond met vloerverwarming) en keurig afgewerkte wanden.

Keuken
Op de begane grond bevindt zich eveneens de luxueuze, greeploze keuken, die in 2019 is geïnstalleerd. Deze moderne keuken is uitgerust met alle denkbare inbouwapparatuur, te weten een vaatwasser, een koelkast, een stoomoven en een elektrische kookplaat. Uiteraard is er ruimte genoeg voor een gezellige eethoek waaraan je lekker lang kunt tafelen.

Ook wat betreft de elektriciteit, hoef jij je geen zorgen te maken. De meterkast is zo goed als vernieuwd tijdens de vernieuwing van de keuken.

Slaapkamer en badkamer
Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Daarnaast biedt de eerste verdieping mogelijkheden voor het creëren van een extra slaapkamer. De slaapkamer aan de achterkant op de tweede verdieping is voorzien van een rolluik, ideaal! De vloer op zowel de eerste als de tweede verdieping is voorzien van PVC en de wandafwerking is zeer verzorgd.

De tweede verdieping huisvest tevens een luxueuze badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een afzonderlijke douche, een tweede toilet en een mechanische ventilatie. 

Wat betreft de verwarming en wasfaciliteiten; de cv-ketel bevindt zich op de tweede verdieping. Let wel, het betreft een huurketel. De aansluiting voor de droger is ook op de tweede verdieping te vinden. De wasmachine aansluiting is gesitueerd in de inpandige berging op de begane grond.

Tuin
De achtertuin bevindt zich op een ideale locatie; aan het zuiden en een stukje westen. Dat betekent dat de tuin de hele dag kan genieten van de zon. Bovendien is de tuin direct aan het water gelegen. Dit water is niet bevaarbaar, maar biedt zeker meerwaarde aan de tuin. 

Verder is de tuin netjes aangelegd en verzorgd. Zo vind je een combinatie van bestrating en diverse vaste beplanting. 

Aan de voorzijde van de woning is nog een inpandige berging aanwezig. Deze biedt voldoende ruimte voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en andere spullen.

Omgeving
De woning is gelegen in een groene omgeving in de leuke wijk Twiske West, aan de rand van Amsterdam en tegen de gemeente Oostzaan/Landsmeer. Dat betekent wonen in Amsterdam maar met het karakteristieke landelijke gebied om de hoek. Natuurgebied 't Twiske is op fietsafstand, net als de winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Verder is ook het openbaar vervoer zowel naar het Centraal Station als naar station Sloterdijk op loopafstand. Tot slot zijn de pond naar het Centraal Station en het NDSM gebied op 10 tot 15 minuten fietsen. 

Qua bereikbaarheid is de woning eveneens zeer gunstig gelegen. Je bent binnen no time op ringweg A-10. Daarnaast ligt het openbaar vervoer op steenworp afstand, ideaal voor woon-werkverkeer. 

Bijzonderheden
- 6 zonnepanelen zijn aanwezig;
- Alles is dubbel glas;
- Erfpachtcanon is vooruitbetaald tm. 15-12-2042. Vervolgens is er een eeuwigdurende canon vastgesteld van rond de €770,- p/j (index 2024).

De woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Dit verloopt op 11-04-2029.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 355

Overige

Perceel oppervlakte 90
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 355

Overige

Perceel oppervlakte 90
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord