Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**EEN DROOMHUIS VOOR JONGE GEZINNEN EN RUSTZOEKERS**

Stel je voor: een charmante twee-onder-een-kap woning in het vredige Rijsenhout, waar de zon altijd lijkt te schijnen op jouw eigen stukje paradijs. Een plek waar kinderlach en vogelzang de soundtrack van je leven vormen. Ben je een jong gezin op zoek naar ruimte om te groeien, of verlang je naar een oase van rust na een hectische dag? Dan is dit klushuis met ongekende potentie en een riante tuin op het zuidwesten jouw kans op een droomstart. En het mooiste? Je kunt al binnen twee maanden de sleutel in hand draaien!

**DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ**

- Twee-onder-een-kap woning met karakter
- Eigen garage: nooit meer zoeken naar een parkeerplek
- Kluswoning met potentie: maak er jouw droomhuis van
- Grote tuin op het zuidwesten: geniet van de middag- en avondzon
- Snelle oplevering mogelijk: binnen 8 weken je eigen thuis

**EEN HUIS MET EEN VERHAAL**

Welkom in Rijsenhout, waar de tijd net iets langzamer lijkt te tikken en de lucht net iets blauwer lijkt te zijn. Hier staat een huis dat wacht op jouw persoonlijke touch, een canvas klaar om beschilderd te worden met jouw dromen en wensen. 

Deze twee-onder-een-kapwoning ademt potentie. Met een solide basis en ruimte voor creativiteit, kun je hier je eigen paleisje creëren. De garage biedt niet alleen onderdak voor je auto, maar is ook de perfecte plek voor je fietsen, gereedschap of als extra opslagruimte.

Maar het echte juweel van dit huis is de tuin. Gelegen op het zuidwesten, is dit een plek waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van de zon. Zie je het al voor je? Kinderen die verstoppertje spelen tussen de bloemen, terwijl jij ontspant met een goed boek en een glas wijn.

En als kers op de taart: de snelle oplevering. Binnen 8 weken kun je al beginnen met het uitpakken van je verhuisdozen en het plannen van je housewarming.

**SNELLE OPLEVERING: BINNEN 8 WEKEN**

Ja, je leest het goed. Binnen twee maanden kun je de trotse eigenaar zijn van dit prachtige stukje Rijsenhout. Geen lange wachttijden, geen onzekerheid. Gewoon snel genieten van je nieuwe thuis.

Ontdek de charme van deze twee-onder-een-kapwoning in Rijsenhout, een thuis met een garage en een wereld aan mogelijkheden. Dit klushuis nodigt je uit om je droominterieur te realiseren. De grote tuin op het zuidwesten is een zonovergoten speelparadijs voor kinderen en een serene plek voor jouw ultieme ontspanning. En met de belofte van een snelle oplevering, kun je bijna direct beginnen met het creëren van onvergetelijke herinneringen in je nieuwe woning. Dit is niet zomaar een huis, dit is het canvas voor jouw toekomst.

**EEN HUIS DAT AL JE ZINTUIGEN PRIKKELT**

Stap binnen in een wereld waar elke hoek, elke kamer, elk detail spreekt tot je verbeelding. Voel de warmte van de zon op je huid in de tuin, hoor het gelach van je kinderen echoën door de ruimtes. Ruik de geur van vers gemaaid gras en zie hoe de zonsondergang de hemel in vuur en vlam zet. Proef de zoetheid van een nieuw begin in een huis dat wacht op jouw persoonlijke stempel.

En nu, de oproep tot actie. Zie jij jezelf al wonen in dit huis vol potentie? Wacht dan niet langer. Pak deze kans en maak van dit huis jouw thuis. Neem contact op en zet de eerste stap naar jouw nieuwe begin in Rijsenhout.

Bijzonderheden:
- Regeling voor sociale huurders van Ymere / woningbouwvereniging in Amsterdam of de MRA Amsterdam (makelaar vertelt hier meer over)
- Projectnotaris van toepassing: Gopisingh van Os notarissen te Hoofddorp;
- Perceel wordt nog uitgemeten op kosten van de verkoper;
- Verkoop onder voorbehoud, totdat alle partijen hebben getekend;

- De volgende artikelen worden opgenomen in de koopovereenkomst
   1. Onderhoudstoestand woning (voormalige huurwoning - verkoper nooit gewoond)
   2. Anti-speculatiebeding / zelfbewoningsplicht (woning mag niet binnen 3 jaar 
       worden verkocht of verhuurd)
   3. Ouderdomsclausule
   4. Asbestclausule (alle woningen vóór 1993)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 250

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 250

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer