Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prattenburg 383 - Charmant 3-kamerappartement op de vijfde etage!

Welkom bij dit leuke 3-kamer appartement gelegen op de vijfde etage. Ben je op zoek naar een goede starterswoning maak dan snel een afspraak om dit object te kunnen bezichtigen.

Het appartementencomplex "Prattenburg" is in het groene Molenwijk gelegen. De wijk kenmerkt zich door haar ruime opzet en het vele groen. Op loopafstand is het prachtige Molenpark gelegen met de Molenplas, maar ook een groot- en klein winkelcentrum. Bij het grote winkelcentrum zijn de opstappunten voor de diverse busverbindingen. Toch liever met de auto of de trein? De uitvalswegen liggen in de directe nabijheid, ook de stations Heemstede-Aerdenhout en Spaarnwoude zijn dichtbij. Gezellig een dagje winkelen in het bruisende centrum van Haarlem? Stap op de fiets en met 15 minuten fietsen ben je er al. Maar ook het strand en de duinen zijn op fietsafstand.

Parterre: afgesloten toegang voor de bewoners met toegang naar de liftinstallatie en de bergingen, alsmede overdekte parkeerplaatsen (vrij parkeren).

5e etage: Entree, hal met provisiekast, toegang tot toilet met fontein en badkamer. De moderne badkamer heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator. Tevens is hier de opstelplaats voor de wasmachine. Via de hal zijn tevens de twee slaapkamers te bereiken. Rechts naast de voordeur is de toegangsdeur naar de woonkamer met heerlijk balkon. De kamer is voorzien van een lichte laminaatvloer. Dankzij de raampartij valt er een overvloed aan natuurlijk licht naar binnen, waardoor de ruimte groter en luchtiger aanvoelt. Een perfecte plek om vrienden en familie te ontvangen en mooie herinneringen te creëren. De half open keuken beschikt over een 4-pitskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser.

Servicekosten € 251.14, servicekosten berging € 3.59, voorschot stookkosten € 148.45.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging van dit leuke appartement aan de Prattenburg 383. Maak van deze woning jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 227

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 227

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede