Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN OVERWHERE
Ben je een starter op de woningmarkt of een senior die comfortabel en zonder zorgen wil wonen? Dit ruime appartement in de gezellige buurt Overwhere biedt je een blanco canvas om jouw droomhuis te realiseren. Met een praktische indeling, een zonnig balkon en een eigen berging is dit de ideale plek om je thuis te voelen. De aanwezigheid van een lift en het energielabel C maken het plaatje compleet. Ontdek de mogelijkheden van dit veelzijdige appartement!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
EEN BLANCO CANVAS: Richt dit appartement volledig naar eigen smaak in en maak van dit huis jouw thuis.
STARTERS & SENIOREN: Met een doordachte indeling en toegankelijke voorzieningen is dit appartement ideaal voor zowel starters als senioren.
EIGEN BERGING: Nooit meer zoeken naar opbergruimte dankzij de ruime berging die bij het appartement hoort.
LIFTINSTALLATIE: Geen gesjouw met boodschappen of meubels; de lift brengt je comfortabel naar je nieuwe thuis.
ENERGIEZUINIG WONEN: Met energielabel C woon je niet alleen comfortabel, maar ook nog eens energiebewust.

EEN THUIS WAAR JE HART LIGT
Stap binnen in dit royale appartement van maar liefst 85 m2 en voel de ruimte om je heen. De woonkamer baadt in het licht dat via het zuidgelegen balkon naar binnen stroomt, waar je kunt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. De drie slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een gezellige logeerkamer of een thuiskantoor.

De keuken en badkamer zijn een wit doek wachtend op jouw creatieve penseelstreken. Zie je het al voor je? Jouw eigen culinaire paradijs waar je vrienden en familie verrast met de heerlijkste gerechten, of een spa-achtige badkamer waar je de dag van je afspoelt onder een warme douche.

Het appartement ligt in een vriendelijke buurt waar je de gemeenschapszin nog echt voelt. De lokale bakker, de groenteboer en het gezellige café op de hoek maken Overwhere tot een plek waar je je snel thuis voelt. En met de eigen berging heb je altijd ruimte voor je fiets of seizoensspullen.

EEN KLEINE SAMENVATTING VAN GROOT GELUK
In dit appartement in Overwhere vind je alles wat je hartje begeert. Een plek die je naar eigen smaak kunt inrichten, ideaal voor starters en senioren. De eigen berging, liftinstallatie en het energielabel C maken het leven hier zorgeloos en duurzaam. Met een royaal woonoppervlak en een balkon op het zuiden is dit een thuis waar je elke dag van geniet.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in dit heerlijke appartement? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis in Overwhere. We zien je graag snel voor een persoonlijke rondleiding!

Bijzonderheden:
- Verkoop betreft een uitponding;
- Projectnotaris van toepassing;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 280

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 280

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend