Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op loopafstand van zee, strand en duinen!

De zee, het strand en de duinen werkelijk om de hoek. Na een 500 tot maximaal 750 meter bereik je het strand en de zee. Het overgrote deel van deze afstand loop je ook nog eens door het duingebied met een groot net van wandel- en fietspaden. Een fantastisch startpunt die in zuidelijke of noordelijke richting langs de kust voert. Dorpen als Callantsoog en Schoorl bevinden zich op korte afstand.

Het appartement is gelegen boven een strip van commerciele ruimte die op vele manieren zijn ingevuld. Op de begane grond aan de zuidzijde van het complex bevind zich de toegang. Naast de toegang van het appartement vind je de berging. Via de vaste trap kom je op de woonverdieping. De indeling is als volgt: je komt boven in de keuken met hoek opgestelde keuen voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer is op het noorden georienteerd met zicht op de Sint Maartensweg. Verder bevinden zich in het appartement twee slaapkamers, de badkamer en de CV ruimte. Het terras is via deuren in de keuken bereikbaar en is op het Zuiden georienteerd.

Het recreatie appartement wordt aangeboden inclusief inventaris en inboedel. Volledig eigen gebruik kan maar de verhuurmogelijkheden zijn eveneens bijzonder goed.

Meer weten, of een kijkje nemen? Vraag je bezichtiging aan en wij nemen spoedig contact met u op om de afspraak in te plannnen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 227

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 227

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN

De nieuwste koopwoningen in Sint Maartensvlotbrug