Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN VELSERBROEK
Zoek je een ruime en goed onderhouden woning in een kindvriendelijke buurt? Dit huis in Velserbroek combineert het gemak van nabijgelegen voorzieningen met de rust van de natuur. Ideaal voor jonge gezinnen of families die op zoek zijn naar meer ruimte. Met scholen, winkels en recreatiegebieden op loopafstand, is dit de perfecte plek om je te settelen.

DE HIGHLIGHTS VAN JOUW NIEUWE THUIS
- Een goed onderhouden woning met garage, voortuin met eigen oprit en een laadpaal voor je elektrische auto.
- Een lichte woonkamer met open keuken, voorzien van moderne inbouwapparatuur en een schuifpui naar de achtertuin.
- Zes slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, inclusief een moderne badkamer en een opbouw met airconditioning.
- Een achtertuin aan het water op het westen, met een boomhut en glijbaan voor de kinderen.
- Duurzame extra's zoals 16 zonnepanelen en hoogwaardige isolatie voor een comfortabel en energiezuinig huis.

EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN JOUW TOEKOMSTIGE WONING
Deze geschakelde woning in Velserbroek biedt je alle ruimte en comfort die je nodig hebt. Met een woonoppervlakte van circa 159 m² en een perceel van 187 m² is er genoeg plek voor het hele gezin. De tuin op het westen is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de middag- en avondzon.

Bij binnenkomst valt direct de praktische indeling op. De hal geeft toegang tot de garage met automatische roldeur en is voorzien van water en elektra. In de trap zitten drie traplades voor extra opbergruimte.Tevens geeft de hal toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken is in 2014 geplaatst en recent voorzien van een nieuwe vaatwasser, koelkast en elektrische kookplaat. De open haard in de woonkamer zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de koudere dagen.

Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers, waarvan er 1 nu in gebruik is als kastenkamer, een moderne badkamer, uitgerust met een ligbad, inloopdouche en een tweede toilet. Tevens tref je hier een berging met de cv-opstelling (Remeha 2012) en wasmachine en droger aansluiting. De tweede verdieping heeft nog twee slaapkamers, waarvan één met een ensuite badkamer, ideaal voor gasten of als ouderslaapkamer.

DUURZAAMHEID EN COMFORT
Met energielabel A ben je verzekerd van een energiezuinige woning. De zonnepanelen en de hoogwaardige isolatie dragen bij aan lage energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

HIGHLIGHTS SAMENGEVAT
Deze woning is praktisch, ruim en energiezuinig. De zes slaapkamers, twee badkamers en de fijne tuin maken het een ideaal huis voor een groeiend gezin. De moderne keuken en duurzame voorzieningen zoals zonnepanelen zorgen voor extra comfort.

Bijzonderheden:
- Energielabel A
- Woonopervlakte ca. 159 m2
- Voorzien van 16 zonnepanelen
- Oplevering in overleg.

Dit huis in Velserbroek is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een thuis waar je kunt genieten van het leven met je gezin. De praktische indeling, de ruime kamers en de fijne tuin bieden een comfortabele leefomgeving. Ben je klaar om deze woning zelf te ervaren? Plan dan nu een bezichtiging via onze website en ontdek of dit jouw nieuwe thuis kan worden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 601

Overige

Perceel oppervlakte 187

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 601

Overige

Perceel oppervlakte 187

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem