Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN DE TRANSVAALBUURT

Ben je een starter, single of senior en op zoek naar een plek waar je je direct thuis voelt? Ontdek dan dit pareltje in de Transvaalbuurt, waar de charme van de omgeving en het comfort van een instapklare woning samenkomen. Met een solide fundering, prachtig natuurlijk lichtinval en een tuin waar de zonsondergang je elke avond begroet, is dit appartement een buitenkans. Voel de levendigheid van de Transvaalbuurt, terwijl je achter de voordeur een oase van rust ervaart. Dit is niet zomaar een huis, dit is jouw nieuwe start.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Stevige basis: Recent herstelde fundering met stalen buispalen en een betonvloer.
Licht en luchtig: Een heerlijk lichte benedenwoning die uitnodigt tot ontspannen.
Rustgevende achtertuin: Geniet van de middag- en avondzon in je eigen tuin op het westen.
Ruimtelijk wonen: Een royaal 2-kamer appartement met een grote slaapkamer.
Klaar voor de start: Instapklaar, dus je kunt direct beginnen met genieten.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Stap binnen in een wereld waar elk detail zorgvuldig is overwogen om jouw comfort te garanderen. Dit appartement in de Transvaalbuurt is een juweel voor wie waarde hecht aan kwaliteit en sfeer. Met een energielabel B ben je verzekerd van een duurzame en energiezuinige leefomgeving. De tuin, gelegen op het westen, is een verlengstuk van je woonkamer en biedt een vredige plek om te ontspannen na een drukke dag. Met één ruime slaapkamer en een totale woonoppervlakte van circa 50 vierkante meter is dit appartement perfect voor wie houdt van overzichtelijk en comfortabel wonen.

EEN KIJKJE BINNEN

Zodra je de deur opent naar de woonkamer, word je verwelkomd door een zee van natuurlijk licht. De grote ramen zorgen voor een levendige interactie met de buitenwereld, terwijl de rustige kleuren en strakke afwerking een gevoel van rust creëren. De moderne keuken nodigt uit tot culinaire avonturen en de slaapkamer is een oase van kalmte, waar je je kunt terugtrekken voor een verkwikkende nachtrust.

DE TUIN: JOUW PRIVÉ OASE

De tuin op het westen is een bijzonder element van dit appartement. Hier kun je genieten van de warme middagzon en de gouden gloed van de zonsondergang. Het is de perfecte plek voor een zomerse barbecue, een goed boek of gewoon om te genieten van de rust.

DE PERFECTE LOCATIE

Gelegen in een van de leukste straten van de Transvaalbuurt, biedt dit appartement het beste van twee werelden. Parkeren is hier geen probleem en het groene plantsoen aan de overkant zorgt voor een aangenaam uitzicht. Binnen enkele minuten lopen vind je een grote supermarkt en de bruisende Cronjéstraat. Het NS centraal station en het levendige centrum van Haarlem zijn zowel lopend als met de fiets snel bereikbaar.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Stel je voor: je zet je eerste stappen in een woning waar de fundering zo stevig is als je toekomstplannen. De lichte benedenwoning verwelkomt je met open armen en de tuin op het westen is je canvas voor prachtige avonden. Het ruime 2-kamer appartement met grote slaapkamer is jouw persoonlijke domein, klaar om gevuld te worden met nieuwe herinneringen. Dit is niet zomaar een start, dit is een sprong vooruit in een thuis dat klaar is voor jouw verhaal.

PRIKKEL JE ZINTUIGEN, VIND JE THUIS

Voel de warmte van de zon in je tuin, proef de sfeer van de gezellige buurt, hoor de stilte in je comfortabele slaapkamer, zie het licht je woonkamer binnenstromen en ruik de frisse lucht van het plantsoen. Dit appartement is een sensatie voor al je zintuigen. Ben je klaar om jezelf te trakteren op dit unieke thuis? Neem dan snel contact op en plan je bezichtiging. Dit is jouw kans om te wonen in een plek die niet alleen je hart, maar ook je zintuigen verovert. #Actie: Bezoek onze website en claim je plek in de Transvaalbuurt!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, eengezinswoning, tussenwoning, Appartement
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 163

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, eengezinswoning, tussenwoning, Appartement
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 163

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem