Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN DELFTWIJK

Stel je voor: een leven waar comfort, duurzaamheid en stijl samenkomen in jouw eigen royale appartement. Perfect voor tweepersoonshuishoudens of mensen die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning. Dit pareltje in Delftwijk, met energielabel A+ en, eigen parkeerplaats en prachtig weids uitzicht, biedt je alles wat je hart begeert. Hier woon je rustig, maar met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Klaar voor een nieuw hoofdstuk in een huis dat net zo ambitieus is als jij?

DE HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Energielabel A+: Duurzaam wonen met lage energiekosten.
Locatie: Aan de rand van Delftwijk, met alle voorzieningen binnen handbereik.
Bereikbaarheid: Uitstekende verbindingen met zowel openbaar vervoer als uitvalswegen.
Recreatie: Dichtbij natuur en het bruisende centrum van Haarlem.
Comfort: Een appartement op de eerste verdieping met een ruime woonkamer en een zonnig balkon.

EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN JOUW DROOMAPPARTEMENT

Begane grond met bellentableau, gezamenlijke entree met toegang tot de lift naar de bergingen, parkeerplaatsen en de appartementen.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Vanuit de hal heb je toegang tot diverse vertrekken, waaronder de woonkamer. De royale woonkamer geniet van veel licht, doordat deze op een hoek is gelegen. Hier bevindt zich eveneens de nette open keuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon, gelegen op het westen. Hier kan je genieten van een vrij weids uitzicht.

Door de goede indeling van het appartement heb je verder de beschikking over twee goede bemeten slaapkamers, een net toilet, wasruimte en een moderne badkamer met wastafel, toilet en een inloopdouche.

ENERGIELABEL A+ EN MEER

Duurzaamheid is geen bijzaak, maar de hoofdzaak in dit appartement. Met energielabel A+ ben je verzekerd van een lage ecologische voetafdruk en dito energierekening. De slimme indeling en hoogwaardige isolatie zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, het hele jaar door.

Laat je zintuigen dansen in dit prachtige appartement. Voel de warmte van de zon op je huid als je ontspant op het balkon. Zie jezelf al wonen in deze oase van rust en comfort? Neem dan nu actie en plan een bezichtiging in.

- De servicekosten bedragen voor het appartement ca. € 202,62 per maand, voor de berging ca. € 10,89 per maand en voor de parkeerplaats ca. € 40,74 per maand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 320

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 320

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem