Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS
Ontdek een plek waar gezinsleven en stedelijke gemakken elkaar ontmoeten. Deze tussenwoning in Haarlem, met een ruime begane grond, een zonnige tuin op het westen en vijf slaapkamers, biedt een comfortabel thuis voor jonge en groeiende gezinnen die de nabijheid van de stad waarderen. Dit is geen droom, dit is realiteit in deze charmante tussenwoning in Haarlem. 

DE HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS
- Royale begane grond vanwege erker aan de voorzijde en uitbouw aan de achterzijde.
- Zonnige achtertuin op het westen, waar je tot in de late uurtjes geniet van de ondergaande zon.
- Een zee van ruimte met vijf slaapkamers, ideaal voor een groeiend gezin.
- Authentieke charme met paneeldeuren, glas-in-lood en andere karakteristieke details.
- Perfecte ligging met groen, winkels, de Cronjé en het NS station binnen fietsbereik.

EEN HUIS MET EEN VERHAAL
Stap binnen in een wereld waar elke hoek en elke kamer een eigen verhaal vertelt. De paneeldeuren kraken zachtjes onder je handen, de glas-in-loodramen spelen met het zonlicht en creëren een kleurrijk schouwspel op de muren. Dit is een huis met een ziel, een plek die je omarmt en waar je je direct thuis voelt.

De royale begane grond is het kloppende hart van het huis. Hier lachen kinderen, wordt er gekookt, gespeeld en geleefd. De uitbouw zorgt voor veel extra ruimte, dat echt het verschil maakt. De keuken, modern en uitnodigend, is de plek waar je 's ochtends rustig wakker wordt met een kop koffie en waar je 's avonds samenkomt om de dag door te nemen.

De tuin, gelegen op het westen, is een oase van rust. Hier geniet je van de middag- en avondzon, terwijl de kinderen veilig spelen. Het is een verlengstuk van je woonkamer, een extra kamer in de open lucht.

Met vijf slaapkamers is er altijd een plek voor iedereen. Een kamer voor de ouders, een voor elk kind en misschien zelfs een werkkamer of een plek voor gasten. En met twee douches is de ochtendspits verleden tijd.

EEN LEVENDIGE OMGEVING
Haarlem biedt de energie van de stad en de rust van een woonwijk. De ligging van dit huis is perfect: dichtbij het bruisende centrum, maar toch in een rustige, kindvriendelijke buurt. De winkelstraat Cronjé voor je dagelijkse boodschappen, het NS station voor uitstapjes verder weg, en het groen om de hoek voor een frisse neus.

HIGHLIGHTS UITGELICHT
In deze royale tussenwoning in Haarlem vind je de perfecte balans tussen comfort en stijl. De uitbouw op de begane grond biedt een zee aan ruimte voor het hele gezin. De zonnige achtertuin op het westen is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Met vijf slaapkamers en twee badkamers is er genoeg ruimte voor iedereen. De authentieke details zoals paneeldeuren en glas-in-lood geven het huis karakter en charme. En de locatie? Die is ideaal voor iedereen die de voorzieningen van de stad binnen handbereik wil hebben.

EEN HUIS DAT AL JE ZINTUIGEN PRIKKELT
Voel de warmte van de zon op je huid in de achtertuin, zie het licht dansen door het glas-in-lood en ruik de geur van versgebakken brood uit de nabijgelegen bakkerij. Dit huis in Haarlem is een ervaring voor al je zintuigen.

Ben je klaar om je droom werkelijkheid te laten worden? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Dit is jouw kans op een leven vol comfort, stijl en gemak. Maak van dit huis jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 510

Overige

Perceel oppervlakte 142

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 510

Overige

Perceel oppervlakte 142

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem