Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ONTDEK HET CHARMANTE VOGELDORP: JOUW NIEUWE THUIS

Stel je voor: een pittoresk straatbeeld, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, maar het stadsleven altijd binnen handbereik is. Dit is jouw kans op een stukje historisch Amsterdam, perfect voor de dynamische solo-avonturier of het samen-genietende koppel. Een goed onderhouden benedenwoning met twee slaapkamers, gelegen in een buurt die bruist van de energie en opkomende gezelligheid. Voel de stadse vibe op fietsafstand en ontdek de groene oase van rust in je eigen knusse tuintje. Dit is wonen in Vogeldorp, waar elke dag een ontdekking is.

**HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN**

- HISTORISCHE CHARME: Authentieke huisjes sieren de straat waar jouw nieuwe thuis deel van uitmaakt.
- STADSE ALLURE: Met de fiets ben je zo in de IJpleinbuurt en vaar je met de pont naar het bruisende hart van Amsterdam.
- COMFORT MEETS GEMAK: Een goed onderhouden woning met de voordelen van een appartement, inclusief twee prima slaapkamers.
- ALLES BINNEN HANDBEREIK: De metro Noord-Zuidlijn en winkels (zoals Jumbo Foodmarkt) voor je dagelijkse boodschappen liggen op een steenworp afstand.
- ENERGIEKE UITSTRALING: De monumentale status van de woningen in de buurt geeft een extra dimensie aan jouw woonbeleving.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS

Welkom in Vogeldorp, een uniek stukje Amsterdam dat de ziel van de jaren '20 ademt en tegelijkertijd alle moderne gemakken biedt. Jouw nieuwe thuis is een perfecte fusie van historische charme en hedendaags comfort. De woonoppervlakte van bijna 37m2 is slim ingedeeld, waardoor elke centimeter optimaal benut wordt. De tuin op het noordwesten is een serene plek waar je na een drukke dag kunt ontspannen met een goed boek of misschien kunt genieten van een drankje bij zonsondergang.

De buurt is levendig en in volle ontwikkeling. Met de komst van nieuwe woningen groeit ook de diversiteit aan hotspots. Stel je voor dat je de dag begint met een ambachtelijke koffie of wijn bij Chateau Amsterdam, een lunch in het Skatecafé en de avond afsluit met een culinair avontuur bij Hangar of Barracuda. Dat is het leven bij dit Vogeldorp, waar elke dag een nieuwe ontdekking is.

DE BUURT BLOEIT OP

Vogeldorp is niet zomaar een buurt; het is een gemeenschap die groeit en bloeit. De komst van nieuwe woningen zorgt voor een frisse wind en nieuwe energie. De lokale restaurants en cafés zijn de kloppende hart van de buurt, waar je altijd welkom bent voor een praatje of een proost op het leven.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

In de gezelligste straat van Vogeldorp vind je dit pareltje van een benedenwoning. De historische gevels ademen karakter, terwijl de binnenkant van de woning alle moderne gemakken biedt. Op fietsafstand van de IJpleinbuurt en de pont naar Centraal Station, is dit de ideale uitvalsbasis voor de stadsontdekker. De woning is niet alleen mooi, maar ook goed onderhouden, met twee prima slaapkamers die rust en ruimte bieden. De Noord-Zuidlijn en de Jumbo Foodmarkt liggen op loopafstand, terwijl de monumentale woningen in de buurt een unieke energie uitstralen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1918
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1918
Woon oppervlakte 37
Inhoud woonhuis 149

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1918
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1918
Woon oppervlakte 37
Inhoud woonhuis 149

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord