Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMSTART IN DE VOGELBUURT

Stel je voor: je eerste eigen plek, badend in het licht, met de stad aan je voeten. Dit appartement in de bruisende Vogelbuurt is de perfecte start voor jou als ambitieuze starter. Met de pont naar Amsterdam Centraal binnen handbereik, de zon die speels je woonkamer binnenvalt en de recent vernieuwde ramen die je een heldere blik op de toekomst bieden, is dit jouw kans op een eigen nest in de grote stad.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Populaire Wijk: De Vogelbuurt, een plek waar stadsleven en gezelligheid samenkomen.
Veerkrachtige Verbinding: Op vleugelslag afstand van de pont naar Amsterdam Centraal.
Licht en Luchtig: Een woonkamer waar de zon vrij spel heeft.
Vernieuwde kozijnen: Recent vernieuwde ramen zorgen voor een serene stilte en een energierekening die je doet glimlachen.
Ruimtelijk Rijkdom: Een woonoppervlakte van 76m2 met drie slaapkamers.

EEN THUIS WAAR JE VERHAAL BEGINT

Stap binnen in dit charmante appartement en voel meteen de potentie. De ruime woonkamer, badend in natuurlijk licht, nodigt uit tot eindeloze avonden met vrienden of rustige ochtenden met een kop koffie en de krant. De drie slaapkamers bieden een zee aan mogelijkheden: een knusse master bedroom, een stijlvolle thuiswerkplek en een kamer die schreeuwt om een creatieve invulling.

De woning is momenteel een blanco canvas, klaar om met jouw persoonlijke touch een thuis te worden waar je trots op kunt zijn. De eenvoudige afwerking is een uitnodiging om je eigen stempel te drukken op elke vierkante meter. En met de aanvraag voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht al onderweg, kun je met een gerust hart bouwen aan je toekomst.

De centrale ligging van het appartement is een droom voor elke stadsbewoner. Het metrostation Noorderpark ligt op een steenworp afstand, waardoor de hele stad binnen je bereik ligt. En voor die momenten dat je even wilt ontsnappen aan de stadsdrukte, biedt het nabijgelegen Noorderpark een groene oase van rust.

De eigen voordeur op de begane grond geeft je een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid, terwijl de ruime vliering op de zolderetage zorgt voor een zee aan opbergmogelijkheden. Dit is niet zomaar een appartement, dit is een plek waar je leven een nieuwe start krijgt.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Ontdek de charme van de Vogelbuurt met dit lichtovergoten appartement als jouw nieuwe thuisbasis. De pont naar Amsterdam Centraal ligt op een steenworp afstand, waardoor de stad aan je voeten ligt. De woonkamer is een oase van licht, dankzij de recent vernieuwde ramen die zorgen voor een serene sfeer en energie-efficiëntie. Met een royaal woonoppervlak van 76m2 en drie slaapkamers heb je alle ruimte om te leven, te lachen en te groeien. Dit is de ideale start voor jou als starter op de woningmarkt, in een wijk die zo geliefd is dat het bijna voelt als thuiskomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 249

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 249

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord