Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze unieke dijkwoning aan de rand van het prachtige Vliegenbos! Deze hoekwoning biedt het beste van twee werelden: een groene omgeving en toch vlakbij de stad. Bovendien beschikt de woning over een dakterras én een tuin op het zuiden, inclusief speelstrook achter de tuin. En dat alles op gunstige erfpachtvoorwaarden.

De woning heeft een entree aan de voorzijde op dijkniveau en een entree aan de zijkant op het benedendijks/tuin niveau, met toegang tot de bijkeuken en de tuin.

Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak om deze woning te bezichtigen!

Indeling
Dijkniveau
Je komt de woning binnen in de hal met toegang tot de woonkamer. Bij binnenkomst in de woonkamer is de warme, huiselijke sfeer meteen voelbaar. De woonkamer is voorzien van grote ramen die een aangename lichtinval bieden en het plafond wordt gekenmerkt door sfeervolle houten balken, die de ruimte een rustieke uitstraling geven. De afwerking is netjes met een laminaatvloer en gestucte wanden. In het midden van de kamer bevindt zich een open spiltrap, die een charmant element toevoegt aan het interieur. Daarnaast is ook de schouw van de voormalige gaskachel bewaard gebleven.

De woonkamer verleent tevens toegang tot het aangrenzende dakterras, waar je in alle rust kunt genieten van het mooie weer.

Benedendijks
De woonkeuken is zowel vanuit de woonkamer als vanuit buitenshuis bereikbaar. De benedendijkse woonkeuken is een heerlijke plek om te vertoeven met familie en vrienden, terwijl je ondertussen de laatste hand legt aan het diner. Het keukenblok is geplaatst in een rechte wandopstelling en daarnaast ben je voorzien van een 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap en een vaatwasser.

Vanuit de woonkeuken heb is toegang tot de bijkeuken en een aparte wasruimte. Aan de dijkzijde van de woonkeuken bevindt zich een keurig nette badkamer met wastafel, toilet, handdoekradiator en inloopdouche.

Eerste-\kapverdieping
De overloop biedt toegang tot de twee slaapkamers, die zich aan de voor- en achterzijde van de woning bevinden. Beide slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel en een dakkapel, die garant staan voor extra lichtinval en een ruimtelijk gevoel.

De slaapkamer aan de voorzijde biedt tevens toegang tot een toilet en de bovengelegen (berg)zolder.

Buitenshuis
De woning is voorzien van isolatie aan de zijgevel en heeft een hoofd-/achtertuin op het zuiden met een achterom. De volledig betegelde tuin biedt genoeg ruimte om geheel naar eigen wens in te richten. Het eveneens op het zuiden gelegen dakterras grenzend aan de woonkamer is perfect om te gebruiken als verlengstuk van de woonkamer, waar je heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of een goed boek.

Achter in de tuin vind je een ruime stenen berging van 4x6 meter, met toegang tot het achtergelegen ‘rioolpad’. Momenteel wordt hieraan gewerkt, maar normaal gesproken is dit een heerlijk groene strook waar de jeugd lekker kan ravotten. 

Aan de voorzijde van de woning vind je een ommuurde en betegelde tuin, waar vroeger een parkeerplaats was op eigen erf.

Locatie
De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, aan de rand van het Vliegenbos en op loopafstand van basisscholen. De winkels van het Buikslotermeerplein en Purmerplein zijn gemakkelijk te bereiken en er is openbaar vervoer op korte afstand. Aan het begin van de dijk vind je bekende winkels als Ijskoud de Beste en Pont Neuf, evenals de speelplaatsen in het Noorderpark.

Erfpacht van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
Canon
2023 € 488,39
2024 € 631,39
2025 € 774,38
01-01-2026 indexering en vervolgens om de 5 jaar indexering

De woning heeft een definitief energielabel, te weten F. Dit verloopt op 21-02-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 148

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 148

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord