Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Droom je van een ruimtelijk thuis voor jouw jonge of groeiende gezin? Zoek je een plek waar comfort, ruimte en buitenleven samenkomen? Deze uitgebouwde woning in Gein 3 biedt een zee aan leefruimte, vier royale slaapkamers en een tuin waar je elk zonnestraaltje vangt. Met onderhoudsvriendelijke materialen en een locatie die zowel groen als goed bereikbaar is, staat dit huis garant voor jarenlang woonplezier. Voel je welkom en ontdek jouw toekomstige thuis.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Veel ruimte: Dankzij de uitbouw aan de achterzijde is een grote leefruimte gecreëerd, waar de woonkamer en halfopen keuken een harmonieus geheel vormen. Daarnaast beschikt de woning over vier royale slaapkamers.
Buitenleven: De openslaande deuren verbinden binnen met buiten, waar de onderhoudsarme tuin op het westen, inclusief berging en achterom, wacht op jouw gezinsmomenten.
Toekomstbestendig: Met kunststof kozijnen, triple glas en een airco is dit huis klaar voor een duurzame toekomst.
Fantastische locatie: Gelegen in de geliefde wijk Gein 3, omarmd door groen en voorzien van alle gemakken voor kinderen en uitstekende verbindingen met de buitenwereld.

EEN THUIS WAAR ELK MOMENT TELT
Stap binnen in deze oase van rust en ruimte, waar elke vierkante meter van de 113 m² woonoppervlakte zorgvuldig is ontworpen om jouw gezin het ultieme thuisgevoel te geven. De zonnestralen dansen door de triple glas ramen, terwijl de vloerverwarming en/of airco zorgt voor een perfect binnenklimaat, ongeacht de seizoenen.

De woonkamer, het kloppende hart van het huis, nodigt uit tot samenzijn. Hier kun je de dagelijkse verhalen delen, terwijl de geur van vers bereide maaltijden uit de halfopen keuken zich verspreidt. De keuken, uitgerust met inbouw apparatuur, biedt de ideale setting voor zowel snelle ontbijtjes als uitgebreide diners.

De tuin is een verlengstuk van je woonkamer. De openslaande deuren zorgen voor een naadloze overgang naar je privé buitenruimte, waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van de ondergaande zon. De kinderen spelen onbezorgd in de veilige omgeving, terwijl jij ontspant met een goed boek of gezellige barbecue.

Op de bovenverdiepingen vind je de slaapkamers, elk een toevluchtsoord van rust en privacy. De master bedroom is een serene plek waar je je kunt terugtrekken, terwijl de andere kamers flexibel zijn in te richten als kinderkamer, werkkamer of gastenverblijf. De zolder is voorzien van een dakkapel en veel opbergruimte.

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOUW GEZIN
Gein 3 is niet zomaar een wijk; het is een gemeenschap waar buren elkaar kennen en kinderen veilig buiten spelen. Met scholen, speeltuinen en winkels op loopafstand, is alles binnen handbereik. De bereikbaarheid is uitstekend, met zowel openbaar vervoer als uitvalswegen dichtbij. Hier combineer je het beste van twee werelden: de rust van de natuur en de dynamiek van de stad.

BIJZONDERHEDEN

- Woonoppervlakte 113 m2 (NEN2580-rapport aanwezig);
- Uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren;
- Woonkamer voorzien van airco en vloerverwarming;
- Vier slaapkamers, zolder met dakkapel;
- Achtertuin op het westen met berging en achterom;
- Duurzaam en onderhoudsvrij met kunststof kozijnen met triple glas;
- Rustig gelegen in groene en kindvriendelijke omgeving;
- Erfpacht afgekocht tot 15 juni 2035;
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht tegen gunstige voorwaarden aangevraagd, erfpacht kan voor ca. €10.000 eeuwig worden afgekocht;
- Energielabel C;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 401

Overige

Perceel oppervlakte 102

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 401

Overige

Perceel oppervlakte 102

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum