Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM IN WEIDEVENNE

Op zoek naar een nieuwe woning? Plan direct een bezichtiging via onze website!

Ontdek het gemak van wonen in Weidevenne, waar deze praktische en stijlvolle woning wacht op een nieuw begin. Perfect voor jonge gezinnen of samenwonenden die op zoek zijn naar een harmonieuze balans tussen stadsgemak en natuurlijke rust. Dit huis in Weidevenne biedt een slimme indeling, een veilige omgeving voor kinderen en de flexibiliteit om met je mee te groeien.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

Toplocatie: Weidevenne combineert stedelijke voorzieningen met de kalmte van de natuur.
Kindvriendelijk: Veilige speelplekken en scholen dichtbij voor de kleintjes.
Aanpasbaar: Twee slaapkamers met optie tot een derde voor extra ruimte.
Recent gerenoveerd: Frisse en moderne uitstraling van de begane grond.
Ruime keuken: Geniet van een luxe keuken met alle ruimte om te koken en te entertainen.
Voorzieningen nabij: Alles wat je nodig hebt ligt op korte afstand.

EEN HUIS DAT LEEFT

Betreed een huis dat niet alleen energiezuinig is met een A-label, maar ook comfort en stijl biedt. De recent gerenoveerde begane grond met nieuw toilet en vloerverwarming zorgt voor een warm welkom. De PVC visgraatvloer voegt een vleugje klasse toe aan het interieur. En de keuken is een droom voor elke kookliefhebber, met een ruim kookeiland en moderne apparatuur.

EEN DOORDACHTE RENOVATIE

De renovatie van de begane grond is zorgvuldig uitgevoerd, met oog voor zowel schoonheid als bruikbaarheid. De toevoeging van vloerverwarming en een stijlvolle PVC visgraatvloer verhoogt het wooncomfort aanzienlijk. Het verplaatste en gemoderniseerde toilet biedt extra gemak. De keuken is het hart van het huis, ruim en modern, klaar voor gezellige etentjes en kookplezier.

UITGELICHTE KENMERKEN

Deze woning in Weidevenne is een slimme keuze voor wie op zoek is naar comfort en gemak. De locatie is ideaal voor een actief stadsleven met de rust van de natuur binnen handbereik. Het huis is kindvriendelijk en biedt ruimte voor groei. De woning zelf is flexibel met twee slaapkamers  en de optie voor een derde, ideaal voor groeiende gezinnen of thuiswerkers. De begane grond is onlangs vernieuwd en de keuken is een echte blikvanger. Met alle nodige voorzieningen om de hoek, is dit huis klaar voor jouw toekomst.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in dit prachtige huis? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet de stap naar jouw nieuwe toekomst. Weidevenne wacht op je, met open armen en een thuis dat klaar is om gevuld te worden met jouw dromen en herinneringen. Tot snel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 408

Overige

Perceel oppervlakte 139

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 408

Overige

Perceel oppervlakte 139

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend