Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMHUIS VOOR HET MODERNE GEZIN EN DE THUISONDERNEMER

Stelt u zich eens voor: een plek waar het gezinsleven en uw professionele ambities naadloos samenvloeien. Deze vrijstaande villa in de schilderachtige Zuidoostbeemster biedt met 198 m2 woonoppervlakte en een perceel van 530 m2 het perfecte podium voor uw volgende levenshoofdstuk. Ideaal voor gezinnen die snakken naar meer ruimte en voor ondernemers die dromen van bijvoorbeeld een kantoor aan huis. Ontdek een oase van rust in een kindvriendelijke buurt, waar elk gezinslid zijn eigen plek vindt en waar werk en ontspanning hand in hand gaan. Wonen in werelderfgoed de Beemster biedt in tegenstelling tot de drukke stedelijke gebieden een rustige en open omgeving. De ruimtelijke opzet en het lage bevolkingsdichtheid zorgen voor een gevoel van vrijheid en ontspanning. De Beemster ligt relatief dicht bij Amsterdam, waardoor het mogelijk is om te genieten van de voordelen van het platteland terwijl de stedelijke voorzieningen binnen handbereik zijn.

HIGHLIGHTS DIE U NIET MAG MISSEN

-VRIJSTAANDE VILLA MET ROYALE DIMENSIES: Met een imposante 198 m2 aan woonoppervlakte biedt deze villa een zee aan ruimte voor het hele gezin.
-IDEAAL VOOR WERKEN EN WONEN: De flexibele indeling maakt het mogelijk om uw zakelijke aspiraties vanuit huis te realiseren zonder in te boeten op woongenot.
-RUIMTE VOOR HET GEHELE GEZIN: Met maar liefst 6 (slaap)kamers kan iedereen zijn eigen privédomein creëren.
-GENIETEN IN DE ACHTERTUIN: Hoewel de woning beschikt over een tuin rondom, lichten we graag de west-gerichte achtertuin uit. Het is een paradijs voor tuinliefhebbers en zon-aanbidders. Omdat achter de woning een park gelegen is geeft dit nog eens een extra gevoel van ruimte. 
- KINDVRIENDELIJKE EN RUSTIGE OMGEVING: Gelegen in een buurt waar kinderen nog veilig op straat kunnen spelen en ook voldoende voorzieningen voor zijn. Te denken aan speelveld en speeltoestellen voor de deur. 
- PARKEREN: Wanneer u in het bezit bent van meerdere auto's is het ook prettig de mogelijkheid te hebben tot parkeren. Dit lukt gemakkelijk voor de woning. 

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Bij binnenkomst in deze royale vrijstaande woning wordt u direct gegrepen door de ruimte en hoeveelheid daglicht. De super lichte en ruime woonkamer nodigt uit tot samenzijn, terwijl de moderne open keuken met spoeleiland de culinaire creativiteit prikkelt. Op een mooie lente dag, de geur van versgebakken brood, het geluid van lachende kinderen in de tuin, het zicht op de ondergaande zon door de grote raampartijen; dit huis prikkelt al uw zintuigen.

De voormalige garage, die voor de helft bij de woonoppervlakte is getrokken, heeft plaatsgemaakt voor een extra slaap- of werkkamer. Ideaal voor de thuiswerker of als gastenverblijf. De andere helft is in gebruik als ruime berging waar u met gemak al u spullen en fietsen op kunt bergen. De vier aanwezige zonnepanelen op het dak zorgen voor een duurzame en kostenbesparende energievoorziening.

De diepe achtertuin, met zijn overkapping, zitkuil en extra houten berging, is een verlengstuk van uw woonplezier. Hier kunt u tot in de late uurtjes genieten van de rust terwijl de kinderen zich vermaken in hun eigen speelparadijs.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Deze villa is een parel in de Zuidoostbeemster. Met een woonoppervlakte van 198 m2 en een perceel van 530 m2 is er ruimte in overvloed. De combinatie van wonen en werken gaat hier hand in hand, dankzij de extra kamer die gecreëerd is uit de garage. Vijf slaapkamers bieden privacy en rust voor ieder gezinslid. De west-gerichte achtertuin is een plek waar de zon de dag afsluit en waar ontspanning centraal staat. En dit alles in een buurt die veiligheid en rust uitstraalt. 

EEN HUIS DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT

Laat u verleiden door alle kenmerken van dit unieke thuis. Dit huis is niet alleen een plek om te wonen, het is een beleving die u elke dag opnieuw wilt ervaren.

Wacht niet langer en neem de stap naar uw droomhuis. Plan vandaag nog een bezichtiging en laat u betoveren door de mogelijkheden die deze villa te bieden heeft. Want wie wil er niet thuiskomen in een huis dat voelt als een warme omhelzing? Neem contact op via onze website en zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 198
Inhoud woonhuis 665

Overige

Perceel oppervlakte 530
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 198
Inhoud woonhuis 665

Overige

Perceel oppervlakte 530
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend