Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je een starter op de woningmarkt of een jong gezin op zoek naar je/ jullie plek?
Ontdek dan deze nette tussenwoning met een royale voortuin in de gezellige woonwijk Wheermolen-Oost in Purmerend.
Indeling:
U komt binnen in een ruime hal. In de gang bevindt zich een gesloten meterkast en ruime toiletruimte. Via de hal heeft u toegang naar een nette woonkamer, de woonkamer met eetgedeelte heeft aan beide zijden grote ramen met voldoende lichtinval.
De afgesloten vrije keuken met een houten aanrechtblad bevindt zich achter de woonkamer en is uitgevoerd met een gasfornuis en afzuigkap, voorzieningen voor koel/ vriezer combinatie en ruimte voor het plaatsen van een vaatwasser, wasmachine en droger. Via de keuken gaat u naar de tuin.
Het is nog even wachten op de komende zomerse temperaturen, maar in deze op het zuiden gelegen betegelde tuin van ca. 72 m². Er bevindt zich nabij de woning een separate stenen berging en een overkapt deel terras waar u heerlijk kunt nagenieten in de avonduren. De berging heeft een werkbank en er is nog voldoende ruimte voor o.a. tuinspullen, fietsen, etc. U kunt via de achterkant van de woning in en uitlopen.
Via de hal aan de voorzijde loopt u richting de dichte trap naar de 1e verdieping, hier bevinden zich een tweetal ruime slaapkamers beide met inbouwkasten met voldoende ruimten voor uw kleding etc. Er ligt een laminaat vloer in beiden kamers en gangzone. Op de verdieping is de badkamer met een 2e toilet, douche in combi met bad, een wastafel met badkamerkastje en design radiator. Vervolgens loopt u via de tevens dichte trap naar de 2e verdieping zijnde een ruime zolderverdieping inclusief dakkapel en “klus” ruimte. Optioneel een slaapkamer c.q. hobbykamer te realiseren.
Bereikbaarheid:
De gunstige ligging in de geliefde wijk 'Wheermolen', op fietsafstand van het winkelcentrum Makado waaronder een Albert Heijn- en Dirk van de Broek supermarkt. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden en nabij centrum Purmerend. Op loopafstand gelegen van bus- en NS Station met een directe verbinding richting Amsterdam, Hoorn, etc. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten de belangrijkste uitvalswegen, zoals de A7 en A10, en het Noord-Hollands Kanaal.
Omgeving:
De woning is op loopafstand, fiets en/of scooter gelegen nabij scholen, winkels etc. Wilt u letterlijk genieten van de gezelligheid, is het heerlijk vertoeven met de diverse horeca gelegenheden in het centrum – De Koemarkt.
Bent u nieuwgierig geworden naar deze geweldige woning in een verjongende buurt, meld u zich dan aan voor een bezichtiging.
Tot snel.
Verdere nuttige informatie:
- Bouwjaar 1968
- Oplevering in overleg
- Energielabel C
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen type HR++ glas
- Volledig geïsoleerd zolder met dakkapel
- Combi CV ketel Vaillant
- Externe berging
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 357

Overige

Perceel oppervlakte 165

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 357

Overige

Perceel oppervlakte 165

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl