Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een goed verzorgd, 3-kamer appartement met lift, eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage, onderdeel van het in 2004 gebouwde appartementencomplex “Frija”. Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping, heeft een zonnig overdekt balkon (zuiden) aan de voorzijde en een aangrenzende gemeenschappelijke binnentuin aan de achterzijde.
Nabij NS-station Bussum Zuid, uitgestrekt bos -en heidegebied , winkels, park, sportfaciliteiten en letterlijk om de hoek het theater “Spant!”.

Het jonge complex beschikt over een ruime entree met elektrische deurbeveiliging (en bediening). Uiteraard beschikt het complex over een liftinstallatie die tevens reikt tot uw eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Een fijn appartement voor diegenen die willen wonen in een goed verzorgd complex met een gezonde VVE en met alle voorzieningen onder handbereik.

Vanuit de centrale hal van het complex kunt u met de lift of trap naar de 2e verdieping. Een nette galerij geeft toegang tot de entree van het appartement. Via de centrale gang met garderobe bereikt u alle vertrekken.

De woonkamer is heerlijk licht en ruim te noemen. De wanden zijn van behang voorzien, het plafond is afgewerkt met spuitwerk, de vloer is voorzien van een nette laminaat vloer, welke drempelloos doorloopt in alle vertrekken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige, overdekte balkon, gesitueerd op het zuiden. Door de gunstige ligging heeft u een fraai en vrij uitzicht over de wijk en het park. Overdag een levendig plaatje maar geen binnendringend verkeersgeluid vanwege de uitstekende (geluid)isolatie.
De open keuken in hoekopstelling is praktisch ingedeeld en voorzien van de gebruikelijke inbouwapparatuur (geen vaatwasser). De onder- en bovenkastjes bieden veel bergruimte voor uw keukengerei.

Vanuit de gang zijn eveneens twee slaapkamers, de badkamer met toilet, een bergkast en de meterkast bereikbaar.
Aan de rustige galerijzijde bevinden zich de twee slaapkamers, beiden voorzien van een kamerbrede raampartij met openslaand raam. Vanuit de grote slaapkamer is de badkamer direct bereikbaar.
De badkamer is tevens bereikbaar vanuit de gang, is grotendeels betegeld en is voorzien van een inloopdouche, toiletruimte en een wastafel met planchet, spiegel en meubel. De vloer is betegeld met slipvrije tegels en bij de wastafel voorzien van vloerverwarming.
De meterkast, een separaat 2e toiletruimte met fonteintje en een inpandige separate bergkast maken de hal compleet. In deze praktische bergruimte is de wasmachine / droger opstelling gerealiseerd, tevens is hier de in 2023 vernieuwde CV-ketel en mechanische ventilatie geïnstalleerd.



Het complex is tevens voorzien van een eigen binnentuin. Deze tuin is voor iedere bewoner van het complex vrij te gebruiken. Goed voor de onderlinge sociale contacten maar ook zo ingedeeld dat u in alle rust even lekker buiten een boekje kunt lezen.

Het overdekte balkon is ca. 5 m2 groot, voldoende ruim om lekker even buiten te zitten met een vrij uitzicht over de wijk en het park de “Groene Long”. De ligging is op het zuiden, zonverzekerd derhalve maar door het inpandige karakter hoeft u niet pal in de zon te zitten.

• Prima onderhouden DRIE - KAMER APPARTEMENT onderdeel van een relatief jong (2004) appartementencomplex;
• Gebruiksoppervlakte wonen 82m² (NEN 2580), -balkon 5m2, -berging 5,5m2;
• Goede keuken, badkamer met inloopdouche en goede sanitaire voorzieningen;
• Goede, kwalitatieve laminaatvloer drempelvrij gelegd door het gehele appartement;
• Geschikt voor senioren met brede(re) binnendeuren; antislip tegels in de badkamer, badkamer en suite, overal veiligheidssloten aanwezig;
• Overdekt balkon van 5m² op het zuiden, bereikbaar vanuit de woonkamer;
• Eigen parkeerplaats en eigen berging in de afsluitbare parkeergarage;
• Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas, energielabel A geldig tot 08-05-2034;
• Verwarming en warm water middels eigen C.V.-combiketel (augustus 2023), tevens zijn de rookkanalen vervangen om te voldoen aan de laatste
standaard van dit gebouw.
• Mechanische ventilatie aanwezig, -aangesloten op het glasvezelnetwerk;
• Lift aanwezig; - Complex heeft zonnepanelen (t.b.v. gemeenschappelijk verbruik);
• Zeer verzorgd complex met een gezonde en actieve VvE;
• Servicekosten: € 244,- per maand inclusief de parkeerplaats en berging;
• Geschikt voor zowel jongere bewoners als de wat ouderen onder ons.

In de directe omgeving bevinden zich NS-station Bussum-Zuid, theater ’t Spant. Alle belangrijke voorzieningen zoals scholen, sportfaciliteiten en het winkelcentrum Koekoeklaan zijn op loopafstand bereikbaar. Het naastgelegen park De Groene Long loopt over in de Bussummer heide. Het gezellige centrumgebied ligt op maximaal 10 minuutjes fietsen.
Bussum heeft twee treinstations en goede busverbindingen. Binnen no time bent u met de auto op de A1, A6 of A27 en zijn steden als Amsterdam, Utrecht, en Amersfoort binnen een straal van 25 km bereikbaar. Parkeren (voor gasten) kan gratis en vergunningvrij voor de deur.
Bussum ligt centraal in het Gooi, voor de wandelliefhebber zijn bv. het vestingstadje Naarden Vesting maar ook natuurgebieden als Naardermeer, bos en heide in de directe omgeving aanwezig.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 81.6
Inhoud woonhuis 251
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Balkon truetrue
CV ketel Ja
Garage opp 16
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42.3
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 81.6
Inhoud woonhuis 251
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Balkon truetrue
CV ketel Ja
Garage opp 16
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42.3
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

VTH Makelaardij