Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u wonen in het mooie Bussum? Dan is dit een leuke kans voor u! De woning heeft veel mogelijkheden om het jullie nieuwe thuis te maken. De woning is gelegen op loopafstand van de Bussumerheide, winkelcentrum en op fietsafstand van het station.

De indeling: Begane grond: Bij binnenkomst in de entree treft u de meterkast, toilet (hangend), de trapopgang en heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer is erg licht door de grote raampartijen met dubbel glas. De woonkamer is voorzien van een nieuwe laminaten vloer met ondervloer en een dichte haard. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de dichte keuken. De keuken geeft toegang tot de diepe tuin op het oosten.

1e verdieping: Via de trapopgang in de entree komt u op de overloop van de 1e verdieping terecht. De overloop biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers, nieuwe badkamer, los toilet en een vaste trap naar de vliering. De badkamer en toilet zijn eind 2023 volledig vernieuwd. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel met wastafelmeubel.

De vliering: De trapopgang van de 1e verdieping brengt u naar de ruime vliering waar de CV-ketel gestitueerd is. De CV ketel is eind 2023 vernieuwd. Het dakraam is voorzien van dubbel glas.

De tuin: De tuin is erg diep en gelegen op het oosten. In de tuin vindt u een losstaande berging. U kunt de tuin betreden via de woning of achterom.

Kenmerken van de woning: + Gelegen in rustige en kindvriendelijke woonomgeving. + Veel faciliteiten binnen handbereik. + 141m2 perceeloppervlakte. + Leidingen en riolering vernieuwd. + Groepkast en stoppenkast vernieuwd. + Woonkamer en vliering voorzien van dubbel glas. + Energielabel F.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 298

Overige

Perceel oppervlakte 141

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 298

Overige

Perceel oppervlakte 141

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars