Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de directe nabijheid van het Oude Dorp gelegen, volledig gemoderniseerd en uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis met vrijstaande stenen garage, alsmede een riante veranda met bar.

Een sfeervolle en luxe uitgevoerd woonhuis; dozen uitpakken en genieten maar!!

INDELING:

Kelder: ruime kelder;

Begane grond: Entree, hal met moderne toiletruimte en een uitgebreide meterkast. Deur naar de kelder.

Fraaie stalen deuren naar de riante en licht uitgevoerde, uitgebouwde woonkamer met openhaard en parketvloer met vloerverwarming. Aan de voorzijde van het woonhuis is de living gesitueerd met een fraaie schouw en openhaard. In de uitbouw, aan de achterzijde van het woonhuis, een riant kookeiland, v.v. luxe keukeninrichting met o.a. pitt cocking, aparte kastenwand met extra werkblad en diverse luxe inbouwapparatuur w.o. quooker;

In het geheel een zeer fraaie en riante ruimte, openslaande deuren naar de tuin en een aparte provisieruimte!

1e Verdieping: overloop met moderne toiletruimte. Ruime ouderslaapkamer met riante inloopkast en airconditioning, een tweede slaapkamer met kleine dakkapel, airconditioning en een ruime, luxueuze badkamer met natuurstenen dubbele wastafelmeubel, ligbad en riante doucheruimte met dubbele stortdouches en aparte handdouches;

2e Verdieping: zolderkamer met dakraam, c.v.-installatie, aansluitingen voor de wasmachine en droger. Deze ruimte kan verder ingericht worden als 3e slaapkamer. Het geheel is verfklaar.

Tuin: riante achtertuin met vrijstaande stenen garage, royale veranda met barinrichting en een kleine vliering. De achtertuin is gelegen op het oosten en heeft verschillende fraaie plekken waar er in de zon gezeten kan worden!

Ruime voortuin welke tevens ruimte geeft tot het parkeren van drie auto's.

Voorts: Bouwjaar: 1937, woonoppervlakte: 132 m2, perceeloppervlakte: 356 m2. In 2023 is het gehele woonhuis gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd.

Aanvaarding: In overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 464

Overige

Perceel oppervlakte 356

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 464

Overige

Perceel oppervlakte 356

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Straaten ERA Makelaardij