Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Leef het buitenleven op het Twentse platteland, omringd door weilanden en natuur. In 1991 verrees deze vrijstaande woning midden in het groen, op een kavel van maar liefst 2595 vierkante meter. De ontwerpers hebben een moderne woning neergezet, met behoud van het (woon)boerderijgevoel. Met een zee aan ruimte: een dubbele garage, vrijstaande schuur en in het woongedeelte onder andere drie slaapkamers, twee badkamers en een kantoor of slapen op de begane grond.

De woon- en eetkamer zijn knus opgezet, met ramen rondom voor voldoende daglicht. De keuken is zo ingericht dat er genoeg opberg- en werkruimte is en ook voor een eettafel. Aan de toekomst is ook gedacht: er is een badkamer op de begane grond en het kantoor kan ook als slaapkamer dienen, zo is leven op de benedenverdieping geen probleem. Daarnaast is de woning goed geïsoleerd en heeft de woning energielabel C.

Locatie De Oldenzaalseweg 150 ligt in het buitengebied van kerkdorp Reutum, tussen Tubbergen en Weerselo in. Reutum en Weerselo liggen op ongeveer 3 kilometer afstand, Tubbergen 6 kilometer. Reutum telt ongeveer 1250 inwoners en is een van de negen kerkdorpen in de Twentse gemeente Tubbergen.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: “ kom het buitenleven ervaren en geniet van de ruimte rondom "

Indeling van de woning

Begane grond: Open de (elektrische) poort en rij je eigen oprit op. Je parkeert je auto makkelijk buiten of in een van de garages, waarvan er één beschikt over een elektrische deur. Je komt binnen in de hal met apart toilet en toegang tot het kantoor. Vanuit de hal kom je in de woon- en eetkamer met airconditioning. Door de L-vorm is er een fijne zithoek, die ondanks de zee van ruimte knus aanvoelt. De dichte keuken is naast de living, en is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. Vanuit de keuken heb je toegang tot een tweede hal, hier is een tweede toegangsdeur tot het kantoor, gevolgd door de badkamer met douche en toilet en toegang tot de dubbele garage van in totaal 144 vierkante meter, met vaste trap naar de bergzolder.

1e verdieping: Via de vaste houten trap bereik je de ruime overloop op de eerst verdieping. Hier zijn drie slaapkamers met een schuin dak, en een ruime inloopkast. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, toilet en inloopdouche.

Tuin: De tuin strekt zich uit rondom de woning, met de achterzijde op het zuidwesten. Een groot gazon en meerdere grote bomen zorgen voor ruimte om te zonnen en om de schaduw op te zoeken. De ruime vrijstaande schuur met brede roldeur biedt ruim 75 vierkante meter extra bergruimte, of zoals nu voor stallen/paardenboxen en een klusruimte/garage.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1991 - Perceeloppervlakte: 2595 m2. - Woonoppervlakte: 166 m2. - Inhoud: 1217 m3. - Dubbele garage: 144 m2 - Externe bergruimte: 75,5 m2. - Muur-, dak- en vloerisolatie - Dubbele beglazing - Achterzijde bg voorzien van rolluiken - Houten kozijnen. - HR combi ketel (2008, eigendom) - Energielabel: C - Alarminstallatie - Beregeningssysteem in de tuin. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Deze woning is ERA-Exclusief: Wij geven alle woningen die erg bijzonder zijn een aparte vermelding. Dit kan de prijs zijn, maar ook de architectuur, ligging of historie wat zo uniek kan zijn dan we van een exclusieve woning kunnen spreken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 1217

Overige

Perceel oppervlakte 2595
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 1217

Overige

Perceel oppervlakte 2595
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede

De nieuwste koopwoningen in Reutum