Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het ideale gezinshuis! Gelegen op een fijne locatie in de geliefde woonwijk 'De Bornsche Maten', vind je deze volumineuze en uitgebouwde 2-ONDER-1 KAPWONING met veel lichtinval. De instapklare woning beschikt o.a. over een royale woonkamer met sfeervolle erker, woonkeuken met openslaande tuindeuren en 4 slaapkamers. Doordat de 2e verdieping volledig en functioneel is ingedeeld is er optimaal gebruik gemaakt van alle ruimte in huis. De tuin is vrij en biedt ruimte voor ontspanning en vermaak. En laten we de vrijstaande garage niet vergeten, perfect voor het stallen van fietsen of een auto of het opbergen van tuingereedschap. De ligging aan een breed opgezette straat maakt het plaatje compleet. Bouwjaar 2012, inhoud ca. 522 m³, woonoppervlak ca. 142 m², perceeloppervlakte 334 m².

Indeling: Begane grond: entree, hal, toilet met fontein, garderobe, meterkast, trapopgang, ruime woonkamer met erker, praktische provisiekast, woonkeuken met eiland, inbouwapparatuur en openslaande tuindeuren. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer beschikt over een vaste kast, badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. 2e verdieping: overloop waarbij het trapgat is betimmerd en daardoor functionele opbergruimte biedt, dakraam, technische opstelling, separate wasruime met dakraam, 4e slaapkamer met dakkapel én vliering geschikt als bijvoorbeeld bergruimte of chillplek.

Bijzonderheden: - Gelegen nabij het Bornsche Beekpark; een ruim opgezet park met veel groen, speelgelegenheid en water en waar in de zomer het gezellige Bornsche Beekparkfestival wordt georganiseerd; - Op loopafstand van kinderopvang en basisscholen; - De begane grond is uitvoerd in een troffelvloer met vloerverwarming; - Ook aan extra energiebesparende voorzieningen is gedacht; de woning beschikt over 10 zonnepanelen; - Inbouwappparatuur keuken: kookplaat met wokbrander, Quooker, koelkast, vriezer, combimagnetron/-oven, en vaatwasser; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 522

Overige

Perceel oppervlakte 334

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 522

Overige

Perceel oppervlakte 334

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne