Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar leuke uitgebouwde woning met eigen garage in een gezellige kindvriendelijke buurt? Voel je welkom hier aan de Tom Manderstraat 54!

Bij binnenkomst valt direct de enorme ruimte op die schuil gaat achter deze voorgevel. In 2015 is deze woning aan de achterkant uitgebouwd, hierdoor is er nog meer wooncomfort en lichtinval gecreëerd. De stoere keuken is in 2023 geplaats en beschikt over moderne inbouwapparatuur. Tevens is de ruim opgezette badkamer voorzien van o.a. een ligbad en een dubbele wastafel in 2023 geplaats. Dit is dan ook een heerlijke plek om even te ontspannen na een drukke dag. De bewoners hebben beneden nog een extra kantoorruimte gecreëerd wat voorheen werd gebruikt als berging. Deze bergruimte mis je niet want deze woning beschikt ook nog over een grote garage. Deze woning beschikt over 3 slaapkamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid om op de zolder een vierde slaapkamer in te richten.

De locatie: De woning vind je in de geliefde woonwijk Hasseler Es en is gelegen aan een rustige kindvriendelijke straat. Deze straat loopt rond met in het midden een gezellig speeltuintje waar de buurtkinderen fijn met elkaar kunnen spelen. In de wijk kun je voor al je boodschappen terecht in het grote winkelcentrum Hasselo. Het buitengebied is ook letterlijk om de hoek met vele leuke wandelpaden en op de fiets bereik je snel het Lonnekermeer, Hulsbeek en Hof Espelo waar het heerlijk recreëren is. Ook zit je met de auto in letterlijk enkele tellen op de A1 richting Duitsland of westwaarts.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "In deze woning komen wooncomfort en gemak samen in deze hele fijne buurt."

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal met meterkast, separaat toilet met fontein, trapopgang naar eerste verdieping, entree naar garage en kantoorruimte, boven de kantoorruimte is een bergzolder gecreëerd, woonkamer met ruime bergkast, openkeuken, openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar tweede verdieping, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en toilet. Tweede verdieping: ruime zolder waar de Cv-installatie is geïnstalleerd, hier is ruimte voor een extra slaapkamer.

Bouwkundig gekeurd: volledig op de hoogte. Van deze woning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1981 Perceeloppervlakte: 271 m2 Woonoppervlakte: 129 m2 Inhoud: 556 m3 Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbelglas (volledig geïsoleerd) Energielabel: C Cv-installatie: Remeha 2016 in eigendom vloerverwarming gehele begane grond behalve berging en in de badkamer Zonnepanelen, 18 stuks, 2023, eigendom De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 556

Overige

Perceel oppervlakte 271

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 556

Overige

Perceel oppervlakte 271

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV