Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklare eengezinswoning in de gewilde woonwijk Slangenbeek!

Wij bieden deze uitgebouwde instapklare twee onder één kap woning aan gelegen in één van de meest gewilde woonwijken van Hengelo. Bij binnenkomst valt direct de mooie houten vloer op die deze woning een gezellig karakter geeft, de moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en zitje is een fijne lichte plek, heerlijk om 's morgens onder het genot van een kop koffie de krant te lezen. Daarnaast beschikt deze woning over een ruime bijkeuken waar tevens de wasmachine aansluiting zit, binnen een paar stappen sta je in de achtertuin zodat je op droge dagen gemakkelijk de was buiten kunt hangen. Door de openslaande tuindeuren trek je op zomerse dagen gemakkelijk de tuin bij de uitgebouwde woonkamer. Boven is hier voldoende ruimte. Deze woning beschikt over 4 slaapkamers. Hier is ook altijd plek om je auto te parkeren: op je eigen oprit en onder de carport kun je 2 auto's kwijt.

Locatie: De woning is gelegen in de woonwijk Slangenbeek, aan een ruim opgezette straat met groenstrook. Een wijk gelegen aan de rand van Hengelo maar met volop voorzieningen. Een winkelcentrum is op op loopafstand gelegen waar je uitstekend voor alle wekelijkse boodschappen terecht kunt. Ook is het heerlijk om even rondom de vijver een rondje te lopen. Speelvoorzieningen en scholen zijn ook volop te vinden in deze wijk.

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: Wordt deze leuke woning straks jouw nieuwe thuis?

Indeling: Begane grond: entree, meterkast, toilet, ruime woonkamer met een open keuken en inbouwapparatuur, bijkeuken en een berging. Eerste verdieping: overloop, badkamer met een ligbad/toilet/wastafel/inloopdouche, drie slaapkamers en een vaste trap naar de tweede verdieping. Tweede verdieping: overloop en een vierde slaapkamer en bergruimte. Tuin: Zuidwest gelegen, ruim terras met overkapping en een tuinhuis.

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1995 - Perceeloppervlakte: 257 m2 - Woonoppervlakte: 137 m2 - Inhoud: 514 m3 - Energielabel B - Isolatie: dakisolatie - gevelisolatie aannemelijk - dubbele beglazing - begane grond vloer isolatie. - Buitenschilderwerk 2018 - CV-ketel: Remeha Quinta HR 2006 (eigendom) - Drie airco units aanwezig op de verdiepingen - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 514

Overige

Perceel oppervlakte 257

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 514

Overige

Perceel oppervlakte 257

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV