Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in deze prachtig gerenoveerde 2-onder-1-kapwoning, ideaal gepositioneerd nabij het hart van Bunschoten-Spakenburg! Met een energiezuinig label C omarmt deze woning niet alleen hedendaags comfort, maar ook een bewuste keuze voor duurzaamheid, perfect afgestemd op het moderne leven.

Deze woning met 14 zonnepanelen biedt niet alleen een handige aangebouwde berging met vliering, een mooie aangelegde achtertuin op het oosten en vijf comfortabele slaapkamers, maar ook onderhoudsarme kozijnen en overvloedige bergruimte, waardoor je heerlijk kunt wonen hier.

Stap naar buiten en ervaar de kalmte van de omgeving vanaf de serre en de gezellige veranda in de achtertuin, ideaal voor ontspanning en samenzijn met vrienden en familie. Gelegen in een geliefde wijk, bevindt deze woning zich op een steenworp afstand van het levendige centrum, compleet met alle nodige voorzieningen zoals supermarkten, eetgelegenheden en winkels.

Klaar om de combinatie van comfort en locatie te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek jouw nieuwe thuis!

Begane grond: U parkeert je auto ideaal op eigen terrein. Via de voordeur kom je in de hal met toilet, trapopgang, meterkast en toegang tot de keukenruimte. De luxe keuken met kookeiland is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals Inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en vriezer. Via de keukenruimte kun je naar een eetruimte en naar de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een keurige pvc-vloer, net gestucte wanden en balkenplafond. Daarnaast is er een airco (perfect voor de warme dagen) en een cinewall.

1e verdieping: Via de trapopgang in de hal van de begane grond komt u op de overloop van de 1e verdieping terecht. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn allemaal afgewerkt met een pvc-vloer, gestucte wanden, gestucte plafonds, rolluiken en horren. De nette badkamer is voorzien van een toilet (hangend), designradiator, wastafel en een luxe stoomcabine combinatie.

2e verdieping: Vaste trap naar de voorzolder met toegang tot 2 zolderkamers, beide afgewerkt met een pvc-vloer en kunststof dakkapellen. Op deze verdieping is ook de CV-installatie gesitueerd.

Exterieur: De tuin is keurig aangelegd met bestrating, grind en schuttingen. In de achtertuin is er ook nog een aangebouwde serre, berging met vliering en tevens een gezellige veranda.

KENMERKEN: + Volledige in 2020 gerenoveerde 2-onder-1-kapwoning. + Dichtbij het centrum van Spakenburg met alle nodige voorzieningen op korte afstand. + Parkeerplaats op eigen terrein. + Alle woonlagen beschikken over 10 centimeter isolatie. + Luxe keuken met kookeiland. + Keurige afwerking. + 14 zonnepanelen + Screens beneden en rolluiken boven + Airco en gezellige open haard in de woonkamer. + Alle kozijnen en deuren zijn van kunststof, dus onderhoudsarm! + 5 slaapkamers. + Prachtige badkamer met stoomcabine combinatie. + Slaapkamers voorzien van mobiele airco's. + Gezellige veranda in de achtertuin. + Berging met vliering. + Energielabel C.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 488

Overige

Perceel oppervlakte 210

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 488

Overige

Perceel oppervlakte 210

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars