Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nu in de verkoop:

Royale, vrijstaande woning met garage, oprit en kelder gelegen nabij het centrum van Spakenburg! Mooie ligging aan een rustige weg op een hoek met het beekje aan de voorzijde en het park aan de zijkant. Met 200m2 woonoppervlak en een perceel van 470m2 is deze woning een fantastische gezinswoning met volop leefruimte op de begane grond en maar liefst 4 slaapkamers op de 1e verdieping waarvan 1 kamer boven de garage. De achtertuin is gelegen op het oosten en is bijzonder sfeervol aangelegd. Kortom een heerlijk thuis voor ieder gezin! Bel Snel en maak een afspraak!

De indeling is als volgt:

Begane grond: overdekte entree, hal met toiletruimte, meterkast en trap naar de 1e verdieping. De L-vormige woonkamer met erker heeft rondom veel raampartijen waardoor er volop lichtinval is. De ruimte is verdeeld in een woon- en eetgedeelte en beide ruimtes zijn echt royaal te noemen dus je hebt echt de ruimte om bijvoorbeeld een grote loungebank te plaatsen en een grote eettafel neer te zetten. De open luxe keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een doorloop naar het portaal. Het portaal geeft toegang tot de achtertuin, de garage en de trappen naar de slaapkamer boven de garage en de royale kelderruimte. De keuken is in een hoekopstelling en heeft veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur. De achtertuin is toegankelijk via het portaal en via de schuifpui bij het eetgedeelte.

Goed om te weten is dat de gehele begane vloer, op de toiletruimte na, is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

1e verdieping: overloop met luik naar de bergzolder. Er zijn 3 ruime slaapkamers met veel bergruimte in de knieschotten waarvan 1 slaapkamer aan de voorzijde met vaste kasten. Via de overloop is er toegang naar de overloop boven de garage. Hier tref je nog een 4e ruime slaapkamer met 2 Velux dakramen, een zijraam en vaste kasten. Op de overloop boven de garage tref je de cv ketel/Ecomline, aansluiting voor de wasmachine en de droger en een wastafel. De ruime badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, hangend toilet en een wastafel met een groot meubel.

2e verdieping: bergzolder.

Rondom de woning heb je een grote tuin met diverse bomen, planten en bloemen. Het is sfeervol aangelegd met sierbestrating en divers borders en terrassen. Het is een oase aan groen waardoor je heel beschut zit en veel privacy ervaart. De tuin is gelegen op het oosten dus je kan heerlijk genieten van de ochtend- en de middagzon! Naast de grote garage van ca. 26m2 met carport is er ook nog een tuinhuisje, ideaal voor berging van je tuinspullen.

Kom dit verrassende huis eens bekijken en ontdek wat je allemaal krijgt als je hier komt wonen. Bel Snel!

Sterke punten van de woning: * Goed onderhouden vrijstaande woning * Gelegen in een rustige omgeving vlakbij een park * Perceelgrootte 470m2 * Grote garage van ca. 26m2 met carport * Tuinhuisje als extra berging * Ruime L-vormige woonkamer met gashaard * Grote open keuken in een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte * Portaal die toegang geeft tot de garage, achtertuin en de trappen naar de kelder en de slaapkamer boven de garage * 4 ruime slaapkamers waarvan 3 met vaste kasten * Mooi gelegen nabij het centrum van Bunschoten-Spakenburg * Nabij scholen en sportgelegenheden

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 200
Inhoud woonhuis 891

Overige

Perceel oppervlakte 470

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 200
Inhoud woonhuis 891

Overige

Perceel oppervlakte 470

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars