Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op, starters op de woningmarkt! Hebben jullie altijd al nabij het prachtige centrum van Bunschoten-Spakenburg willen wonen? Dat kan op de Polstraat 9! Het centrum van Bunschoten-Spakenburg ligt op loopafstand, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Van de lokale bakker tot supermarkt, van gezellige cafeetjes tot stijlvolle restaurants. Even ontspannen? Binnen no time ben je bij de prachtige haven of kun je een frisse neus halen in de natuur.

Polstraat 9 is een karakteristieke woning op een zeer korte afstand tot het centrum van Bunschoten-Spakenburg! De woning is gebouwd in de jaren 20 en bevat daardoor nog enkele leuke kenmerken die deze woning zo bijzonder maakt! In deze krappe markt is deze woning ideaal voor starters! Dus vist u al lang naast het net? Dan is dit misschien uw kans! Bel Snel ERA makelaars voor een bezichtiging!

Indeling:

Begane grond: Entree, hal met trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een vinylvloer. Daarnaast is er ook nog een gezellige open haard aanwezig. Via de woonkamer kunt u naar de keukenruimte. De keuken is in een rechte opstelling gesitueerd met diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, combi-magnetron, koffiemachine, vaatwasser, koelkast/vriezer, en afzuigkap. Vanuit de keuken is er een toegang naar de achtertuin en de toiletruimte met hangend toilet.

1e verdieping: Via de trapopgang in de hal van de begane grond komt u op de overloop terecht. De overloop geeft u toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een vloerbedekking, behang en aluminium plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, designradiator en een wastafel.

Zolder: De geïsoleerde bergzolder is te bereiken via een vlizotrap.

Tuin: De achtertuin is afgewerkt met bestrating en geeft tevens toegang tot de aanpandige berging met CV-ketel.

+ Karakteristieke woning op een zeer korte afstand tot het centrum van Bunschoten-Spakenburg! + Klassieke details in de woning zoals glas-in-lood. + Nette keukenruimte met meer dan voldoende inbouwapparatuur. + Open haard in de woonkamer. + 3 slaapkamers op de 1e verdieping. + Gezellige patio/tuin

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 272

Overige

Perceel oppervlakte 81
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 272

Overige

Perceel oppervlakte 81
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt