Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een ruimte.....!!

Deze goed onderhouden bungalow heeft een heerlijke lichte woonkamer met mooie parketvloer, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Een van slaapkamers met aangrenzende badkamer bevindt zich op de begane grond. De grootste verrassing bevindt zich echter onder de grond. De woning is namelijk geheel onderkelderd. Het totale oppervlak van de kelder is maar liefst 119 m2! Een geweldige kans voor mensen die bijvoorbeeld een ruimte zoeken om aan auto's / motoren te sleutelen. De kelder is namelijk uitstekend te bereiken door de oprit aan de zijkant van de woning. Ben je geen autosleutelaar, geen probleem de mogelijkheden zijn legio; hobbyruimte, bedrijfsruimte, wellness enzovoort.

Het perceel is met ruim 650 m2 ruim te noemen. Naast de riante voortuin ligt er aan de zijkant nog een beschut terras en tuin met een houten blokhut.

Het centrum van Montfoort is op loopstand. En eigenlijk geldt dat voor veel voorzieningen. De sportvelden, openbaar vervoer, (de bushalte voor de goede busverbinding naar Utrecht / Gouda ligt op 100 meter afstand van de woning). en het nieuwe scholencomplex waar 3 basisscholen in zijn ondergebracht, alles ligt op zeer korte afstand. Parkeren is geen probleem. Uiteraard kan dat makkelijk in de eigen kelder, maar op korte afstand zijn ook ruim voldoende openbare parkeerplaatsen gelegen.

Montfoort heeft een goed winkelaanbod en biedt met vele horeca voor ieder wat wils. En voor de sportievelingen; er is een rijk verenigingsleven.

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van deze woning? Bel ons voor een bezichtiging en dan kun je zelf zien wat dit huis allemaal te bieden heeft.








Zodra je de hal binnenkomt in de woning valt de statige trap op. Vanuit deze hal bereik je de woonkamer, de keuken, de slaapkamer de 1e badkamer en er is een toegang naar de kelderverdieping. De woonkamer heeft veel ramen waardoor er veel licht binnenvalt. De fraaie parketvloer en openhaard maken de kamer helemaal af. De keuken heeft een plavuizenvloer en beschikt over een Bosch inductie kookplaat, Siemens combi oven en een Liebherr koel-vriescombinatie.
Vanuit de keuken heb je toegang naar de bijkeuken waar de opstelplaats voor de wasmachine/droger en cv ketel is. De deur in de bijkeuken leidt naar de tuin aan de zijkant van de woning met het verhoogde terras en de blokhut. De slaapkamer op de begane grond is een ruime kamer van ca 16 m2 en is eventueel nog bij de woonkamer te betrekken. De badkamer op de begane grond heeft een douchecabine, een ligbad en wastafelmeubel. De aparte toiletruimte ligt tussen de slaapkamer en de badkamer in.

De grote overloop geeft toegang naar de 3 slaapkamers . De slaapkamer met vaste kastenwand aan de rechterzijde van de woning is ca 16,5 m2, die aan de linkerzijde is ca. 15 m2 en beschikt over een groot inpandig balkon van 8m2. En dan is er nog een 4e slaapkamer van ca. 8 m2. Verder kun je nog de nodige spullen kwijt in de bergruimte achter de knieschotten en de grote bergkast op de overloop. De 2e badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en een wastafel.

Rondom de woning ligt de aangelegde tuin. Aan de voorzijde is deze voor een groot deel onderhoudsvrij. De beschutte tuin aan de zijkant heeft een verhoogd terras waar je heerlijk prive kunt zitten. De blokhut geeft nog bergruimte.

En zoals eerder gezegd is er dan nog de zeer ruime kelder van ca 120 m2. De kelder bestaat nu uit 3 ruimtes. Een deel van het garagedeel is middels een houten schot afgezet. Dit kan echter weer heel gemakkelijk verwijderd worden. Daarnaast is er nog een aparte voorraadkamer / bergruimte. De kelder is verder voorzien van een pompinstallatie die er voor zorgt dat er geen regenwater de kelder instroomt. De oprit die naar de kelder leidt heeft een speciale antisliplaag zodat de kelder ook in de winterperiode goed te bereiken is. Deze grote ruimte is voor veel doeleinden te gebruiken dus kom kijken en bedenk waar jij het voor zal gaan gebruiken!

Overige bijzonderheden:

De woning is voorzien van;
- een alarminstallatie
- een waterontharder
- elektrische garagedeur
- rolluiken
- jaloezieën voor de ramen op de begane grond

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 1020
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 537
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 655
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 1020
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 537
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 655
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Verschoor Makelaardij & Assurantiën BV